17 / 05 / 2024

Bedreddin Senem

Bedreddin Senem

Artan Konut İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedreddin Senem, Cuma Döner, Mahmut Göl, Saim Zeki Keskin tarafından 6 Nisan'da kuruldu.

İzmirli depremzedelere emsal artışı şoku! Mahkeme iptal etti: Neler olacak?

Kentsel dönüşüme ve İzBB’nin depremzedeler için verdiği emsal kat artışı kararının mahkeme tarafından iptal edilmesinin ardından neler olacağı merak konusu oldu. Konuyu avukat Senem Kiraz açıkladı. İşte ayrıntılar...

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Safa Muti ve Senem Ekşi Muti ortaklığında kuruldu.

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fırat Kayhan ve Senem Dicle Kayhan Ergene ortaklığında kuruldu.

Alpha Clinic Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Alpha Clinic Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Senem Baskın ve Serkan Gül ortaklığında kuruldu.

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bilge Kalfa Doğan ve Senem Akçay tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm kaçınılmaz gerçek!

Avukat Senem Kiraz, deprem sonrası kentsel dönüşüm uygulamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Senem Kiraz, ağır hasarlı ve yıkılmış binalar için devletin ilk etapta maddi yardım yaptığını dile getirdi. Peki kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

İzmir kentsel dönüşüm çalışmalarında nelere dikkat edilmeli?

Cumhuriyet Gazetesi konuk köşe yazarı Av. Senem Kiraz köşe yazısında İzmir'de deprem sonrası çözüme kavuşması gereken konuları ve kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Kentsel dönüşüm sözleşmelerinde nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul ve kentsel dönüşüm hukuku uzmanı avukat Senem Kiraz, kentsel dönüşüm sözleşmelerinde yaşanabilecek sorunlar hakkında önerilerde bulundu. Kiraz her türlü sorunun çözümü için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye gireceğini dile getirdi. 

Kentsel dönüşümde hukuki süreç nasıl ilerliyor?

2020'de yaşanan depremler nedeniyle kentsel dönüşümün önemi bir kez daha hatırlandı. Depremde zarar gören binalar için yapılması gerekenler hakkında bilgi veren avukat Senem Kiraz kentsel dönüşümde hukuki sürecin önemini anlattı. 

Bedo İnşaat Hafriyat Nakliyat Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedo İnşaat Hafriyat Nakliyat Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bedreddin Tekin tarafından kuruldu.

Hasarlı bina sahiplerinin hakları neler?

Yaşanan depremler nedeniyle kentsel dönüşümün önemi bir kez daha hatırlandı. Zarar gören binaların yenilenmesi hakkında bilgi veren Avukat Senem Kiraz, hasarlı binalarda oturan vatandaşların hakları hakkında da açıklama yaptı.

Umma İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umma İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile M.Bedreddin Sultan ve Zeynep Davulcu ortaklığında kuruldu.

Naos İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naos İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Senem Özek tarafından kuruldu. 

Bedreddin Senem Haberi

Bedreddin Senem

Artan Konut İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedreddin Senem, Cuma Döner, Mahmut Göl, Saim Zeki Keskin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu. 


Artan Konut İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT        a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde Veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c....