05 / 05 / 2024

Beğen Bahar konutları

Beğen Bahar konutları

Beğen Bahar Evleri 'nde fiyatlar 380 bin liradan başlıyor, satış sürecinin devam ettiği projede 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Yine zirvedeyiz ama pahalılıkta! Dünyanın en pahalı konutları Türkiye'de! 

Dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sıraya yerleşti. Türkiye'yi İzlanda, Portekiz ve Macaristan takip etti.

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Demirağ ve Yusuf Alperen Beğen ortaklığında kuruldu.

Katar Kraliyet Ailesi, İngiltere’nin en pahalı evlerini alırken damga vergisi ödemedi!

Katar Kraliyet Ailesi'nin İngiltere'nin en pahalı konutlarından iki tanesini 18,5 milyon sterlinlik (yaklaşık 223 milyon TL) damga vergisi ödemeden aldığı ortaya çıktı.

Londra’nın en ince evi 1.07 milyon dolara satılıyor!

Londra'nın sembolik binalarından biri olan ve şehrin en ince konutlarından biri olması sebebiyle The Thin House şeklinde isimlendirilen ev, 2016 yılındaki satışının ardından yeniden ilanlarda görüldü. The Thin House, 1.07 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Moskova'da en pahalı konutlar hangi semtlerde?

Moskova’da ev fiyatlarının en pahalı olduğu yerler açıklandı. Açıklanan verilere göre; listenin ilk sırasında Patriarşiye Prudı bulunuyor. Patriarşiye Prudı’de ikinci el evlerde ortalama metrekare fiyatı 1 milyon 310 bin ruble oldu.

Mab Investment Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mab Investment Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Beğen tarafından kuruldu.

Mabsuıte Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mabsuıte Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Beğen tarafından kuruldu.

Pendik İbrahim Azmi Beğen Cami açıldı!

Hayırsever bir iş insanı tarafından, Pendik Belediyesinin katkılarıyla inşa edilen Esenyalı İbrahim Azmi Beğen Cami'nin açılışı gerçekleşti

TOKİ en ucuz konutlarını satışa çıkardı!

Bu zamana kadar binlerce kişiyi ev sahibi yapan TOKİ, Türkiye'nin çeşitli şehirde bulunan en ucuz konutlarını satışa çıkardı. Üstelik fiyatları ise 131 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Hong Kong’da konut fiyatlarının yüzde 10 düşmesi bekleniyor!

Birkaç aydır devam eden protestolar nedeniyle dünyanın en pahalı konutlarının bulunduğu Hong Kong’da konut fiyatlarının yüzde 10 düşmesi beklenirken

Şehirlerin en gözde konut lokasyonları!

Türkiye'nin mega illeri olan İstanbul, Ankara ve İzmir'deki en gözde konut bölgeleri sizleri için araştırıldı. İşte il il en pahalı konutların olduğu ilçeler...

Bursa Yıldırım'ın imar planlarına ortak alan vurgusu!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın imar planlarını düzenlerken ortak kullanım alanlarına da en az konutlar kadar önem verdiklerini söyledi.

Konutta en pahallı 50 ilçe!

Türkiye genelinde konut ortalama metrekare değerleri incelendi. Ortaya çıkan sonuçlara göre en pahallı konutlar kıyı kesimlerinde bulunuyor. Listenin en başında Beşiktaş yer alıyor...

Beğen Bahar konutları Haberi

Beğen Bahar konutları


Beğen Bahar Evleri Konya 'da yaşama geçiriliyor. Proje Beğen İnşaat imzası taşıyor.


Vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabilen Beğen Bahar Evleri 26 bin metrekarelik inşaat alanı üzerine yayılıyor.


Konya Beğen Bahar Evleri 12 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor. Proje 330 adet konuttan meydana geliyor.


4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı Beğen İnşaat Beğen Bahar Evleri 'nin 2015 sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Beğen Bahar Evleri 'nin fiyatları 380 bin liradan başlıyor, proje Konya Meram 'da yer alıyor.


Beğen Bahar Konutları 'nın sosyal alanları arasında; yürüyüş alanları, kamelyalar, futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, süs havuzları, fitness salonu, otopark ve güvenlik bulunuyor.



Telefon: 0332 234 00 80

Web adresi: www.begeninsaat.com.tr

Ceren...