27 / 04 / 2024

beğen osmanlı evleri

beğen osmanlı evleri

Osmanlı Evleri 'nde fiyatlar 250 bin liradan başlıyor. 2015 yılının sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Kocaelililer dikkat! Kentin en pahalı evleri yine o ilçede!

Konut satışlarında düşüş görülürken fiyatlar ise artmaya devam ediyor. Türkiye'de konut fiyatlarının arttığı kentlerden biri de Kocaeli. Kentte ortalama konut fiyatı 2.7 milyon TL’yi aştı.

Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? Listede şok eden ayrıntı!

Türkiye'de konut fiyatları son 3 senede zirveyi gördü. Hatta dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sırada. Peki  Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? İşte detaylar...

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışta! Yeni proje!

Hasanoğlu Grup imzaıyla hayata geçen Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışa çıkarıldı. Peki, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin olduğu preojede ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Demirağ ve Yusuf Alperen Beğen ortaklığında kuruldu.

Mab Investment Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mab Investment Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Beğen tarafından kuruldu.

Mabsuıte Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mabsuıte Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Beğen tarafından kuruldu.

Dünyanın en ucuz evleri burada!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen bölgelerden biri olan İtalya'nın güneyinde yer alan  Calabria bölgesinde bulunan ve koronavirüs vakasının bulunmadığı Cinquefrondi kasabasında evler 1 dolara satılıyor. 

Pendik İbrahim Azmi Beğen Cami açıldı!

Hayırsever bir iş insanı tarafından, Pendik Belediyesinin katkılarıyla inşa edilen Esenyalı İbrahim Azmi Beğen Cami'nin açılışı gerçekleşti

Kiralarını karşılayamayan gençlerin başvurduğu üç yöntem!

İngiltere'de yaşayan gençlerin yüzde 40'ı, yaşadıkları bölgelerdeki en ucuz evleri bile satın alamıyor ve bu yüzden kimisi radikal ve yaratıcı yöntemlere başvurmuş durumda.

Dünyanın en pahalı evleri belli oldu!

Dünyanın en pahalı evleri belli oldu. Listede Türkiye’den ise Rumeli Hisarı’nda konumlanan Zeki Paşa Yalısı var. Açıklanan fiyat ise 95 milyon dolar. Tarihi Zeki Paşa Yalısı’nın toplam 23 odası, 4 salonu, 8 banyosu bulunuyor. 

Dünyanın en pahalı evleri belli oldu!

Uluslararası bir emlak listeleri veritabanı olan Point2Homes, 28 ülke kapsamında dünyanın en pahallı evlerini açıkladı. İşte dudak uçuklatan fiyata satılan o evler...

Nef en beğenilen konut markası oldu!

Nef, ürettiği konutların yarısından fazlasını ‘müşteri tavsiyesi’ üzerine satarak sektöründen ayrışıyor. Nef, bir kez daha ‘sektörünün en beğenilen şirketi’ seçildi. 

Banu Evleri 2'de Anner Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye!

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri 2 projesinde Anneler Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye ediliyor. Kampanya projeden konut alan herkes için Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olacak. 

beğen osmanlı evleri Haberi

beğen osmanlı evleri


Osmanlı Evleri Beğen İnşaat imzası ile Konya 'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 250 adet konut bulunuyor.


3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı projenin 2015 yılında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Beğen Osmanlı Evleri 'nde fiyatlar 260 bin liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Osmanlı Konutları 'nın sosyal alanları arasında; futbol sahası, basketbol sahası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kamelya ve güvenlik bulunuyor.


Beğen İnşaat Osmanlı Konutları Şefikcan İşitme Engelliler Okulu 'nun karşısında yer alıyor.


Telefon: +90 332 358 32 33

Web adresi: www.begeninsaat.com.tr

Ceren...