06 / 05 / 2024

Behçet Saatçi kim

Behçet Saatçi kim

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi kimdir? Behçet Saatçi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Behçet Saatçi, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Behçet Saatçi...

Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!

Fuzul Holding’in gayrimenkul sektörüne kazandırdığı markası Fuzul Topraktan’ın yeni projesi Ispartakule’nin 332 konutluk arsa payının satışa çıkarıldığı lansman toplantısı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı.

İSPARK dolandırıcılarına dikkat! ''QR kodu taratınız'' tuzağına düşmeyin! 24 saat içinde hesaplarınız boşaltılabilir...

İstanbul'da park halindeki araçların üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSPARK logoları bulunan 'Park borcunuzu ödemek için QR kodu taratınız' yazılı ve 24 saat içerisinde borcun ödenmesini belirten etiketler yapıştırıldı. QR kodu taratarak ödeme sayfasına yönlendirilenler ise tuzağa düşüyor.

Migros'ta yüzde 20'ye varan indirim! Kırmızı et, beyaz et, deterjan! İşte kampanyalı fiyat listesi...

Migros haftanın indirimlerini duyurdu. İndirim kapsamında beyaz et ve ürünleri yüzde 20 indirime girerken diğer ürünler de farklı oranlarda indirim uygulandı. 

Et ve Süt Kurumu'ndan mükemmel hamle! Kırmızı et fiyatlarına indirim mi geliyor?

Yılbaşından itibaren zamların en çok uygulandığı ürünler arasında kırmızı et vardı. Enflasyonunda etkisiyle bir türlü düşmek bilmeyen kırmızı et fiyatları için müjdeli haber Et ve Süt Kurumu'ndan geldi. Alınan karar ile 150 TL indirim bekleniyor. İşte tüm ayrıntılar.

Et fiyatlarına zam üstüne zam gelmişti! Uygun fiyata et almak için bir fırsat daha var

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara uygun fiyatlı kırmızı et satışa sunulacak. İşte tüm detaylar...

Kırmızı et fiyatları için kritik uyarı… “Ramazan fırsatçıları harekete geçmeden önlem alın!”

Ramazan öncesinde fırsatçıların gıda fiyatları ve özellikle kırmızı ete fahiş zam yapma ihtimaline karşı önemli uyarı sektörün yetkili isminden geldi: "Fırsatçılar iş başında, önlem alın!"

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Ete gelen zamlar hem üreticiyi hem de tüketiciyi zorluyor! Et Üreticileri Başkanı’ndan çok tartışılacak açıklama!

Yeni yıldan bu yana kırmızı ete gelen zam yüzde 100’e ulaşırken tüketici et fiyatlarından şikâyet ediyor. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, son 60 gündür yükselen kırmızı et fiyatları için Et ve Süt Kurumu’nun (ESK) piyasaya müdahale etmesini beklediklerini belirtti.

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Borsa İstanbul’da depremin ardından yaşananlara tepkiler artarken duruma isyan edenlerin arasına AK Partili ünlü bir isim de katıldı. Peki, “Bu kişi görevden alınmalı” diyen ünlü siyasetçi kim ve yaptığı paylaşımla kimi işaret etti?

Kırmızı et fiyatları için çarpıcı karar: Ramazan bitene kadar...

Ramazan ayına iki ay kala kırmızı et fiyatlarına ilişkin Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Fiyatlar konusunda spekülatif açıklamalar olduğu söylenirken zam konusuna da açıklık getirildi. Buna göre; Ramazan ayı bitene kadar kırmızı et fiyatlarına zam yapılmasının dü

Gram altının 24 saat içerisinde ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı görenlerin adeta aklı gitti! Hemen bakın!

Gram altının 24 saat içerisinde ne kadar olacağı resmen açıklandı... Açıklanan bu rakamı görenlerin adeta aklı gitti... Hemen bakın...

Euro yıl sonu rekorunu son iş gününde kırdı! Piyasaların son gününde kritik direnci aştı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği euro, yıl sonu rekorunu kırdı. Piyasaların son gününde euro kritik direnci aştı! Euro, son 24 saat içerisinde yüzde 0,06, son bir haftada ise yüzde 0,80 oranında değişiklik gösterdi.

Altın 36 saat sonra bu kadar olacak! Analistler az önce açıkladı! Hemen bakmayan bin pişman!

Ons altının 1730 dolar seviyesine kadar yükselmesi ile analistlerden yorumlar gelmeye başladı. Analistler, son 36 saat içinde altına karşı uyarıda bulundular. Altının öngörülen seviyeye 36 saat sonra ulaşması bekleniyor. İşte pazartesi günü altın fiyatları bu kadar olacak...

Behçet Saatçi kim Haberi

Behçet Saatçi kim

Behçet Saatçi kimdir?

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi'nin özgeçmişi şu şekilde açıklanıyor:


Yıl 1957

Akdeniz’in şirin ilçesi Fethiye, meydana gelen 7.2’lik bir depremle yerle bir oldu. Çok büyük acıların ve yoklukların yaşandığı bu yıl, aynı zamanda bugünün modern Fethiye’sini oluşturan Behçet Saatcı’nın da doğduğu yıldı.Orta gelirli bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelen Behçet Saatcı, ilk, orta ve lise tahsilini Fethiye’de tamamladı. Öğretmenlerinin deyimi ile, o yaşlarda da liderlik ruhu taşıdığı söylenen Saatcı, arkadaşlarının içinde aktif görevler alır, sınıf başkanlığı yapardı. Daha sonra Marmara Üniversitesi, İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi bölümünü kazanan Saatcı, İstanbul’daki eğitimini, aynı üniversitenin toplu konut kooperatifi kursu ile tamamladı. Daha sonra memleketine dönen Saatcı, Fen Bilimleri Öğretmeni Nesrin Saatcı ile hayatını birleştirdi ve 1987 yılından 1999’a kadar Fethiye’de...