14 / 05 / 2024

behiç erkin mezarı nerede

behiç erkin mezarı nerede

Kurtuluş Savaşı'nda Atatürk ile omuz omuza savaşan, TCDD'nin ilk Genel Müdürlüğü ile Bayındır Bakanlığı yapan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın kurucuları arasında yer alan Erkin, ölümünün 52. yıl dönümünde kabrinin bulunduğu Eskişehir'de anıldı...

Binlerce kişiye mezar olmuştu! Rönesans Rezidans ile ilgili beklenen haber geldi! Flaş gelişme...

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da binlerce kişiye mezar olan ve "Cennetten bir köşe" sloganıyla pazarlanan Rönesans Rezidans ile ilgili flaş gelişme yaşandı.

44 kişiye mezar olmuştu! İşte Kahramanmaraş'taki Saitbey Sitesi’nin 'intihar' gibi bilirkişi raporu!

6 Şubat tarihindeki depremlerde Kahramanmaraş'ta yıkılan ve 44 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi'nin bilirkişi raporunda imar suçu ortaya çıktı. İşte o rapordaki detaylar...

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Nereli? Daha önce hangi görevleri yaptı?

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Kaç yaşında? Muhittin Behiç Harmanlı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Muhittin Behiç Harmanlı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Arsa değerleri fırladı mezar yerleri ateş pahası oldu! İşte o ildeki mezar yeri fiyatları

Pandemi ve ardından patlayan savaş nedeniyle Ruslar ve Ukraynalılar başta olmak üzere yabancıların en fazla tercih ettiği şehirlerden biri olan Antalya'da mezar yeri fiyatları uçtu.

İstanbul'da mezar fiyatlarına zam! En pahalı mezar yeri ücreti 45 bin 260 TL oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin belirlediği tarifeye göre kentte boş mezar yeri fiyatları bulunduğu gruba göre 2 bin 900 TL ile 45 bin 260 TL arasında değişiyor...

Mezar fiyatlarına zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi tarafından belirlenen tarifeye göre şehirde boş mezar yeri fiyatları olduğu gruba göre 2 bin 640 TL ile 41 bin 140 TL arasında değişiklik gösteriyor...

Adil Karaismailoğlu: Demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

TCDD Gar Yerleşkesi Behiç Erkin Salonu'nda yapılan  "Omuz Omuza 165 Yıl Demiryolu İşçi Buluşması" etkinliğinde konuşan Adil Karaismailoğlu, "Toplam demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi.

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

İstanbul'da mezar yerleri doldu, fırsatçılar harekete geçti!

Türkiye'nin birçok ünlü isminin de defnedildiği Karacaahmet, Zincirlikuyu, Aşiyan, Edirnekapı'daki mezar yerleri doldu. Doluluk sonrası fırsatçılar harekete geçti. Zincirlikuyu Mezarlığı'nda 17 metrekarelik alanı olan bir kişi burayı 2 milyon liraya satışa çıkardı.

İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti 37 bin 400 lira!

İstanbul'da Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu, Aşiyan gibi 1. Grupta yer alan mezarlıklarda boş mezar yeri bedeli 34 bin TL'den 37 bin 400 TL'ye çıktı.

Fuat Oktay: Çocuklarıma bina yaparken mezar yapmamam lazım!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada "Risk yönetimi dediğiniz şey nedir? Hep söylüyoruz ya 'deprem öldürmez bina öldürür' diye. Yani ben birey olarak çocuklarıma bina yaparken mezar yapmamam lazım." diye konuştu.

Erkin Sopokov'a '681 bin dolarlık konut satın alma' suçlaması!

Ülkesinde gözaltına alınan Kırgızistan'ın İstanbul'daki eski Başkonsolosu Erkin Sopokov, diplomatik plakalı aracını üçüncü şahıslara kullandırmak, 681 bin dolarlık konut satın almak, Başkonsolosluğun bütçesinden 31 bin doları şahsi ve ailevi nedenleri için kullanmaktan sorumlu tutuluyor...

behiç erkin mezarı nerede Haberi

behiç erkin mezarı nerede


Kurtuluş Savaşı'nda Atatürk ile omuz omuza savaşan, TCDD'nin ilk Genel Müdürlüğü ile Bayındır Bakanlığı yapan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın kurucuları arasında yer alan ve Paris Büyükelçiliği döneminde binlerce Yahudi'yi kurtaran Behiç Erkin, ölümünün 52. yıl dönümünde kabrinin bulunduğu Eskişehir'de anıldı.


Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi AŞ (TÜLOMSAŞ) Konferans Salonu'ndaki anma töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'ye unutulmaz ve büyük hizmetleri bulunan Erkin'i Eskişehir'de anmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.


Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı olarak Behiç Erkin'i unutmamak anlamında çalışmalarının olacağını ifade eden Tuna, "Demiryolu ve ulaşım kültürü anlamında Eskişehir'de kalıcı eser olarak bir takım çalışmalar yapıyoruz. Bunu elbirliğiyle sonuçlandıracağız. Behiç Erkin'i saygıyla anıyoruz. Böyle bir organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ediyorum" dedi.


Yüksek Hızlı Tren Bölge Müdürü Abdurrahman Genç ise...