17 / 05 / 2024

Behram Kavlak

Behram Kavlak

YAGESAD Yönetim Kurulu Başkanı Behram Kavlak, 125 bin metrekare kapalı alanda yılda 450 bin ton çelik işleme kapasitesine sahip olacak Yalova Çok Amaçlı Çelik İşleme Merkezi'nin (YAÇİM) fizibilite çalışmasını bitirdiklerini açıkladı..

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Behram Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Yeni asgari ücrette bunu kimse beklemiyordu! Şimdi açıklandı! İşte Ocak 2023 asgari ücrette resmen deprem!

Asgari ücret müzakerelerinin ilk turuna Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliği yaptı. Görüşme yaklaşık iki saat sürdü. TÜRK-İŞ Genel Sekreteri Pevrul Kavlak yarın saat 10.00'da basın açıklaması yapacağını söyledi.

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Abasova, Doruk Yıldırım, Hazal Yılmaz, Sedat Tolga Kalcıoğlu ve Yiğitalp Behram ortaklığında kuruldu.

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Abasova, Doruk Yıldırım, Hazal Yılmaz, Sedat Tolga Kalcıoğlu ve Yiğitalp Behram ortaklığında kuruldu.

Has Sarıkaya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Behram Sarıkaya ve Şükrü Kartal ortaklığında kuruldu. 

Behram Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behram Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Burak Behram ve Emre Behram ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye-İran sınırına duvar için İran'dan açıklama!

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, Türkiye'nin İran sınırına inşa etmeyi planladığı duvarla ilgili memnuniyet duyduklarını açıkladı.

Pevrul Kavlak'tan 7 aileye ev müjdesi!

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Ankara’ya giderken İnegöl’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 7 kadın işçinin çocuklarına ev müjdeledi.

Antalya'da kentsel dönüşüm şart!

Antalya Akdeniz Güncel Gazetesi'nin yazarlarından İsa Kavlak bugünkü yazısında Antalya'nın eski bölümlerinde kentsel dönüşüm gerektiğini kaleme aldı. İşte İsa Kavlak'ın o yazısı...

Antalya Kırcami imar planında son durum!

Antalya Akdeniz Güncel Gazetesi'nin köşe yazarı isa Kavlak bugün köşesinde "Antalya'nın kördüğümü; Kırcami imarı" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Kıdem tazminatı için yeni öneri!

Hükümetin “Çalışanların yüzde 90’ı kıdem tazminatını alamıyor” gerekçesiyle oluşturduğu Kıdem Tazminatı Fonu önerisine, Türk-İş Genel Sekreteri Kavlak, “1 yıl şartı kalkarsa, sorun çözülür” yanıtını verdi.

Akbey İnşaat Bağdat Caddesini dönüştürecek!

Akbey İnşaat. Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme odaklandı. Akbey inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Behram. Bağdat Caddesi'ni pilot bölge olarak seçtiklerini belirterek. yılda en az 10 proje yapacaklarını söyledi...

Levent Kavlak: İş kazalarına karşı mevzuata harfiyen uyulmalı!

İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği (İSAG) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kavlak, iş kazalarının ve meslek hastalıklarının meydana gelmemesi için ilgili yasa, yönetmelikler ve mevzuatlara harfiyen uyulmasının esas olduğunu belirtti...

Behram Kavlak Haberi

Behram Kavlak

Yalova Çok Amaçlı Çelik İşleme Merkezi'nde gemi inşanın yanı sıra depreme dayanıklı çelik konut üretimi yapacaklarını belirten Yalova Gemi Sanayicileri Derneği (YAGESAD) Yönetim Kurulu Başkanı Behram Kavlak, toplam 100 milyon TL'yi bulacak yatırımla ilgili yer alımı konusunda sürecin sonuçlanmak üzere olduğunu vurguladı. 


Kavlak, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından fonlanan YAÇİM projesinin YAGESAD tarafından yürütüldüğünü söyledi. Kavlak, "125 bin metrekare kapalı alan olarak projelendirilen YAÇİM, yılda 450 bin ton çelik işleme kapasitesine sahip olacak. Toplam 100 milyon TL'yi bulacak yatırımla ilgili şu an yer alımı konusunda sürecin sonuçlanmasını bekliyoruz. Arsa tedarikine bağlı olarak yatırım başlayacak. Yalova, projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Gölcük ve Tuzla da dahil gemi inşa yan sanayisinde Türkiye üretiminin yüzde 65'ine hizmet verebilecek noktaya gelecek" dedi. Behram Kavlak, YAÇİM'de çoğunluğu...