21 / 05 / 2024

Bekir Başevirgen soma osb çağrısı

Bekir Başevirgen soma osb çağrısı

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Soma Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili sürecin hızlandırılması için birlikte çalışma çağrısı yaptı.

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Marketteki etiketler vatandaşı kara kara düşündürüyor! Vatandaş artık Ayağını yorganına göre uzatamıyor

Özellikle gıda alışverişlerinde hissedilen ekonomik problem vatandaşın market reyonlarında fiyatlar dolayısı ile kafası karışıyor. CHP Milletvekili Başevirgen, dünyadaki trendin aksine Türkiye'de gıda ücretlerinin yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Tarım arazileri bankaların elinde! 3 milyon 111 bin parsel tarımsal arazi ipotekli!

CHP'li Bekir Başevirgen’in ipotekli tarımsal araziler için vermiş olduğu önergesine Bakan Murat Kurum’dan yanıt geldi.

Bakan Bekir Pakdemirli açıkladı! Hibe desteği başvuruları başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: "Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 17. Etap Bireysel Sulama Sistemlerine %50 hibe desteği başvuruları başladı." açıklamalarında bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli duyurdu: Ödemeler bugün başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Pakdemirli: "613 milyon 645 bin 392 TL'lik tarımsal destek ödemesi bugünden itibaren hesaplara aktarılmaya başlandı." dedi.

Son 5 yıldaki ipotekli tarım arazisi sayısı mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, ülke genelinde son beş yıldaki ipotekli tarım arazilerine ilişkin soru önergesi verdi. 

Manisa'da depreme karşı hangi önlemler alınıyor?

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen'in Manisa'da yaşanabilecek bir deprem için alınan önlemlerin açıklanmasını istediği önergesi cevaplandı.

Manisa'da kira ve gelir desteğinden faydalanan esnaf sayısı TBMM'de!

Türkiye geneli ve Manisa ilinde kira ve gelir desteğinden faydalanan esnaf sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

CHP'den esnafın kira borcuna yönelik öneri!

Manisa'da esnafı ziyaret eden CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, pandemi süresi boyunca esnafın kira borçlarının ertelenmesi gerektiğini dile getirdi.

Manisa'da depreme karşı alınan önlemler mecliste!

Manisa'da bulunan binaların depreme dayanıklılıklarının denetimi ve olası bir depreme karşı alınan önlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa'da kira desteğinden faydalanan işletmeler mecliste!

Türkiye genelinde ve Manisa ilinde gelir kaybı ve kira desteğinden faydalanan işletmeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Bekir Başevirgen soma osb çağrısı Haberi

Bekir Başevirgen soma osb çağrısı

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Meclis Genel Kurulunda inşaatına bir türlü başlanamayan Soma Organize Sanayi Bölgesi için bütün bölge milletvekillerine çağrı yaparak sürecin hızlandırılmasını istedi.

Organize Sanayi Bölgelerinin, Türkiye'nin üretim alanları ve yatırım üsleri olduğunu dile getiren Bekir Başevirgen, " Soma Hatun Mevkii’nde bin dönümlük arazi üzerine kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi 2001 yılında gündeme geldi. 2003 yılında kağıt üzerinde kuruldu, ancak şu güne kadar bir kazma dahi vurulmadı. Aradan 20 yıl geçti, yapılan görüşmeler soncunda alt yapı ihalesin 25 Şubat’ta yapılacağı açıklandı." şeklinde konuştu.

“Somalı vatandaşlar 20 yıldır bekliyor”

Soma’da İş imkanlarının kısıtlı olması ve tarımın da bitme noktasına gelmesinden sonra Somalı vatandaşların maden işçiliğine mahkum olduğunu dile getiren Başevirgen, “Madencilik, dünyanın en zor ve en riskli mesleği. Kurulacak olan...