04 / 05 / 2024

Bekir Kamışlı

Bekir Kamışlı

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, gerçek mimarlığın bir toplumun kültürünün ifadesi olduğunu söyledi. Mimarlar Günü Adana'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.Mimar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı konu ile ilgili açıklama yapt

Bekir Kamışlı: Yaşanabilir kentler için mimarlık önemli!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, mimarlığın bina üretim süreci ile sınırlı olduğunu, taşıdığı sosyal sorumluluk nedeniyle herkes için yararlı ve önemli olduğunu belirterek.

Bekir Kamışlı: Mimarlık toplum kültürünün ifadesidir!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, gerçek mimarlığın bir toplumun kültürünün ifadesi olduğunu söyledi. Mimarlar Günü Adana'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Kamışlı 'Mimarlık toplum kültürünün ifadesidir' dedi.

TMMOB, kent sorunlarına sahip çıkıyor!

Panelin açılış konuşmasını yapan Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, imar, plan ve yönetmelik sorunu yaşayan Adana’nın yüzde 70’e yakın bölümünde imar sorunu bulunduğunu kaydetti.

Bekir Kamışlı: Adana'da çağdaş kentleşme hedef alınmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Şehir Plancıları Odası (ŞPO) ve Mimarlar Odası Adana Şubeleri, "Adana'da Planlama Süreci ve Kentleşme" Konulu panel düzenleyecek.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Kış İnşaat Hafriyat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kış İnşaat Hafriyat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Evren Kamışlı tarafından kuruldu.

Bekir Kılıç nerelidir? ABD’de nerede dil eğitimi aldı? Hangi görevleri yürüttü?

Bekir Kılıç, kaç yılında ve nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayi A.Ş’de hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Bekir Kılıç ile ilgili detaylar...

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

Milpa'nın Pendik arazisi resmen Süleyman Çetinsaya ve Bekir Kılıç'ın!

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisinin Artaş Grubu tarafından satın alındığı geçtiğimiz ay gündeme gelmişti. İşte o arsanın tapu devri resmen gerçekleştirildi...

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç! 

Geçtiğimiz günlerde Artaş Grubu, İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekarelik Milpa arazisini satın aldı. Süleyman Çetinsaya'nın arazide Betatrans Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç ile ortak oldu. İşte ayrıntılar..

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Mandarin Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mandarin Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Kamıl Mammadov tarafından kuruldu.

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gül ve Mevlüt Gül ortaklığında açıldı.

Barbarossa Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barbarossa Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10 bin TL sermaye bedeli İle Ahmed Kamıl  ve Mhd Basel Şikaki tarafından kuruldu.

Esas Holding, Londra'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Kamışlı'nın gayrimenkul yatırımı açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Kerem Sabancı Kamışlı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Sabancı Kamışlı kimdir? Kerem Sabancı Kamışlı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Kerem Sabancı Kamışlı'nın biyografisi...

Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da yalı yaptırdı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, genç iş insanı Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da dört daire satın alarak yalı yaptırdı. Yalının maliyeti 40 milyon dolar tuttu.

Bekir Kamışlı Haberi

Bekir Kamışlı

Mimar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, yönetim kurulu üyeleri ile mimarlar Atatürk Parkı'nda anıta çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. 

Oda Başkanı Bekir Kamışlı, uluslararası mimarlar birliği (UIA) tarafından bu yıl dünya mimarlık günü temasının "Sağlıklı Kentler. Mutlu Kentler" olarak belirlendiğine dikkat çekerek şöyle konuştu: "Barınaktan kentsel boyuta kadar, bütün yerleşmelerin fiziksel ortamını oluşturan yapı üretimi ve mekan tasarımı işlevi olan mimarlık, yalnızca bina üretim süreci ile sınırlı değil, aynı zamanda taşıdığı sosyal sorumluluk nedeniyle herkes için yararlı ve önemlidir. Gerçekte mimarlık bir toplumun kültürünün ifadesidir. 

Kent olgusu; insanoğlunun tarihi boyunca ortaya koyduğu en önemli buluşlardan birisidir. Kentler dinamiktirler ve süreç içerisinde gelişirler, dönüşürler. Bu değişim bu dönüşümün sağlıklı olması, içerisinde yaşayan insanları mutlu etmesi de kente müdahale erkini elinde tutan...