21 / 05 / 2024

Bekir Karagül

Bekir Karagül

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bekir Karagül tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Şişli, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi, Sivas Sokak'ta kuruldu.

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, 2024 yılında 50 milyon metrekareye ulaşacak...

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, 2024 yılında 50 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacaklarını kaydederek, 5 yıl içinde yaklaşık 12 milyar TL yatırım planı hazırladıklarını ve ek yatırımlarla Türkiye’de en büyük alana sahip birinci OSB olmayı hedeflediklerini açıkladı. İşte haberin detayları...

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

Bekir Kılıç nerelidir? ABD’de nerede dil eğitimi aldı? Hangi görevleri yürüttü?

Bekir Kılıç, kaç yılında ve nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayi A.Ş’de hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Bekir Kılıç ile ilgili detaylar...

O ilde konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan Merkez Karagöl Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Bber Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bber Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Öktem Karagül tarafından kuruldu.

O ilde 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar siz de bakın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan ili, Merkez ilçesi, Karagöl Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Dolandırıcılığa karşı uyarı en tepeden geldi! Bakan Bozdağ’dan T.C kimlik no uyarısı!

Son yıllarda dikkat çekici şekilde artan dolandırıcılık vakalarına karşı vatandaşlara uyarıda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,  kişisel bilgilerin kimseyle paylaşılmaması gerektiğinin altını çizdi.

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

Milpa'nın Pendik arazisi resmen Süleyman Çetinsaya ve Bekir Kılıç'ın!

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisinin Artaş Grubu tarafından satın alındığı geçtiğimiz ay gündeme gelmişti. İşte o arsanın tapu devri resmen gerçekleştirildi...

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç! 

Geçtiğimiz günlerde Artaş Grubu, İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekarelik Milpa arazisini satın aldı. Süleyman Çetinsaya'nın arazide Betatrans Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç ile ortak oldu. İşte ayrıntılar..

Bekir Karagül Haberi

Bekir Karagül

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bekir Karagül tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Şişli, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi, Sivas Sokak'ta kuruldu. 


Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde  parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2.