05 / 05 / 2024

Bekir Yıldız kimdir

Bekir Yıldız kimdir

Kocasinan Belediye Meclisi'nde Meclis gündem görüşmelerinin tamamlanmasının ardından Kocasinan Belediyesi eski Başkanı ve Meclis Üyesi Bekir Yıldız, Şeker Fabrikası arazisinin planlanmasının doğru bir karar olacağını söyledi.

Kayserili inşaat ustası toplama taş ile ev yaptı!

Kayserili inşaat ustası toplama taş ile ev yaptı. Tomarza ilçesine bağlı Bel köyünde oturan 60 yaşındaki Bekir Yıldız'ın farklı ebat ve renkte topladığı taşları kullanarak yaptığı ev, otantik görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Kocasinan yeni park bahçe merkezi yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yeni atölye binası yanına kurulan ağaç ve de çiçek serasına park ve bahçe hizmetlerinin koordinasyonunun sağlanacağı bir merkez yapıldığını söyledi...

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Haydar Ali Yıldız kimdir?

Haydar Ali Yıldız'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Beyoğlu İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Haydar Ali Yıldız kimdir?Haydar Ali Yıldız, hangi alanda hizmet veriyor?

Kayseri'deki Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Bekir Yıldız Bulvarı'nın üçüncü etabı için ihale yapıldı.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bekir Yıldız Bulvarı kanal üzeri yaya geçişleri ile Erkilet Bulvarı’nda bariyer yapım işi için yeni ihale düzenleyecek

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı'nda 3. etap çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin doğu batı aksında önemli bir geçiş noktası olacak olan Bekir Yıldız Bulvarı'nda üçüncü etaba başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışmaları yerinde inceledi.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı'na köprüler yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi eski adıyla Orta Yol olan Bekir Yıldız Bulvarı'na köprüler inşa etmek için ihale yaptı. İhaleye sekiz firma katıldı

Haydar Yıldız kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Haydar Yıldız kimdir? Haydar Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Yıldız, ne zamandan beri TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi?

İdris Yıldız kimdir?

İnşaat Mühendisi İdris Yıldız, CHP Ordu Milletvekili Adayı oldu. Peki, İdris Yıldız kimdir? İdris Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İdris Yıldız...

Bekir Yıldız kimdir Haberi

Bekir Yıldız kimdir

Kocasinan Belediye Meclisi'nde Meclis gündem görüşmelerinin tamamlanmasının ardından Kocasinan Belediyesi eski Başkanı ve Meclis Üyesi Bekir Yıldız, Şeker Fabrikası arazisinin başkanlığı döneminde planlanması sırasında yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. 


"Bu konunun istismar ediliş taraflarını bir kenara bırakıyorum" diyen Bekir Yıldız, "Herkes kendi açısından bakar ve değişik yorumlar yapabilir fakat olayın gerçekleşme şekli şudur" diyerek meclis üyelerine olayın gelişimini şöyle anlattı; "Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Kocasinan Belediyesine bir müracaat ile Şeker arazisinin planlanmasını talep etti. O günkü meclis üyesi arkadaşlarımızla teferruatlı görüştük ve Şeker Fabrikası arazisinin planlanmasının doğru bir karar olacağını düşündük. 


Plan çalışması başladı. Bu planlama sırasında meclis üyeleri belediye başkanına yani bana yetki verdi. Görüşme yapmak sözleşme imzalamak amacı ile. Ve çok geçmeden bir sözleşme yaptık. Bu sözleşme karşılıklı...