02 / 05 / 2024

Bekiroğulları Dalgıçlık Organizasyon ve İnşaat nerede

Bekiroğulları Dalgıçlık Organizasyon ve İnşaat nerede

Bekiroğulları Dalgıçlık Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yunus Kılıç ve Osman Ahmet Yazla ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Pendik, Sapanbağları Mahallesi'nde kuruldu.

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka tarafından kuruldu.

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Şaka tarafından kuruldu.

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Ekiyor tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? İşte son gelişmeler...

Sağlık Bakanlığı tarafından 42 bin 500 personel alımı yapılacağı açıklandı. Açıklamanın ardından pek çok kişi başvuru tarihlerini sorgulamaya başladı. Bakan Fahrettin Koca tarafından duyurulan personel alımıyla ilgili başvuru tarihleri ve başvuru koşulları merak ediliyor.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Tarımda tehlike çanları! Çiftçi 60 ilde kışlık ekim yapamadı

Yurt genelinde 60 ilde hububat ve diğer kışlık ekimlerin yapılamadığını belirten Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı şemsi Bayraktar, yağışların 2019 yılından buyana azaldığını ve ekim için gerekli iklim koşullarının oluşmaması nedeniyle kışlık ekimlerin yapılamadığını söyledi.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde 220 memur alımı resmen başladı! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı memur ve işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu haber sonrası başvuru koşulları da araştırılmaya başlandı. İşte o detaylar!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Milyonlarca sağlık çalışanı gözünüz aydın! İşte maaş ve çalışma koşullarıyla ilgili iyileştirme teklifinin tüm detayları

Sağlık çalışanlarının çalışma koşullarını ve maaşlarını iyileştirme teklifi Meclis’e sunuldu. İşte detaylar…

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

White Pearl Turizm Yatçılık Organizasyon Limited Şirketi Fatih'te Mahsum Çakıl ve Oktay Özakdağ ortaklığında kuruldu.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Safiran Pegah Turizm Eğitim Organizasyon Sağlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Safiran Pegah Turizm Eğitim Organizasyon Sağlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Masdarı tarafından kuruldu.

Bekiroğulları Dalgıçlık Organizasyon ve İnşaat nerede Haberi

Bekiroğulları Dalgıçlık Organizasyon ve İnşaat nerede

Bekiroğulları Dalgıçlık Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yunus Kılıç ve Osman Ahmet Yazla ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Pendik, Sapanbağları Mahallesi'nde kuruldu.


Bekiroğulları Dalgıçlık Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Tamir,kaynak,kesim ve yama işlemleri,her türlü su altı video ve fotoğraf Dalgıçlık ve su altı gemi karina ve kinistin temizliği,su altında geçici tçekimleri,deniz,göl,ırmak,baraj,liman,rıhtım,iskele ve dalyan gibi mekanlarda su altı ve su üstü inşaatları inşaat onarımları ile bu işlerle ilgili müteahhitlik ve taşeronluk hizmetleri yapmak. b) Gemi bağlama,palamar ve şamandıra sistemleri,su altı kablo ve deşarj boru hatları döşeme işi ve bu işlerle ilgili projelerin uygulama işlerini yapmak. c)  Her türlü batık çıkarma,batımetrik ölçümler,su üstü bilumum yüzer vasıtanın imalatı,deniz dibi canlıları ve her türlü...