10 / 05 / 2024

beko televizyon 6 Mayıs 2022 fiyat listesi

beko televizyon 6 Mayıs 2022 fiyat listesi

Beko Anneler Günü'ne özel televizyondan, akıllı telefonlara, tabletlerden akıllı saatlere kadar pek çok üründe indirim uyguladı. Peki Beko televizyon fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Beko 6-15 Kasım'da efsane fırsatlar sunuyor!

Beko'dan seçili ürünlerde efsane bir kampanya fırsatı. Beko, kasım ayına özel bir kampanyadır. Kampanya 6-15 Kasım 2023 tarihleri içerisinde geçerli olacaktır. İşte kampanyaları seçili ürünün detayları...

Beko'dan 1.800 TL değerinde hediye fırsatı! İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko, 16 - 30 Haziran tarihleri arasında beyaz eşya, üçlü ankastre set veya televizyon alışverişi yapan müşterilerine Türk kahve makinesi hediye edecek. Peki, Beko'da çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı fiyatları ne kadar? 

Evlenenler evini yenileyenler dikkat! Beko'dan çeyiz seti müjdesi! 6 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yaptığı kampanyalarla gündemden düşmeyen Beko, bu kez 3'lü beyaz eşya çeyiz setleri için müjdeyi duyurdu. Evlenenlere ve eşyalarını yenilemek isteyenlere fırsat doğdu. Peki, Beko 3'lü çeyiz seti fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Beko'dan yeni kampanya! Seçili ürünlerde kahve makinesi fırsatını kaçırmayın! 3 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko'dan haziran ayına özel bin 600 TL'lik kahve makinesi hediye fırsatı. Beko, beyaz eşya, üçlü ankastre set veya televizyon alışverişinde Mini Keyf Türk Kahvesi Makinesi hediye ediyor. Peki, Beko'da beyaz eşya fiyatları ne kadar?

Beko'dan yeni evlenenlere, evini yenileyenlere büyük Haziran fırsatı: 4'lü çeyiz seti alana derin dondurucu hediye! 

Beko, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayında büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! İşte fiyat listesi...

Mükemmel temizlik sağlayan teknolojilerle donatılan 6 programlı Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi, Oliz uygulamasına özel 2 bin TL indirimle satışa sunuldu. Peki, Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi ne kadar, özellikleri ne? İşte detaylar...

Beko bulaşık makinesinde Anneler Günü'ne özel 2 bin 500 TL indirim! 6 Mayıs 2023 fiyat listesi

Beko BM 4044 bulaşık makinesinde Anneler Günü'ne özel 2 bin 500 TL indirim uygulanıyor. İşte detaylar...

Beko'dan bin 600 TL'lik fırsat! Bu hediye 'Keyf'inizi yerine getirecek! 4 Mayıs 2023 fiyat listesi... 

Beko'dan mayıs ayına özel bin 600 TL'lik kahve makinesi hediye fırsatı. Beko, beyaz eşya ve televizyon alışverişlerinde Mini Keyf Türk Kahvesi Makinesi hediye ediyor. Peki, Beko'da beyaz eşya fiyatları ne kadar?

Beko'nun Robot Süpürge kampanyası gündeme bomba gibi düştü! Evlenenler evini yenileyenler bu habere hemen bakın! 

Beko, tertiplediği harika kampanya ile müşterileri yine cezbetmeyi başardı. Kampanya kapsamınca, 4’lü Çeyiz Seti alışverişine özel, 6.999 TL değerinde Robo-X™ Robot Süpürge veya 43” Full HD TV hediye. 16-30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanyayı kaçırmayın.

Beko Bm 6047 6 Programlı Bulaşık Makinesi'nde net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Beko Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 farklı yıkama programı, DeepWash teknolojisi, HijyenMax özelliği ve Bardak Koruma Sistemi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. 

İndirimli bulaşık makineleri Beko'da! Beko bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi…

Beko'dan bulaşık makinesinde kaçırılmayacak fırsat... Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya markalarından Beko, 6 farklı bulaşık makinesi modeline Oliz uygulamasına özel indirim uyguluyor. Peki, Beko 6 programlı bulaşık makinesi kaç TL? İşte detaylar... 

Beko BSUF 5000 MEB Mini Fırın 3 bin 319 TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko mini fırın 50 litre geniş iç hacmi  ve 6 farklı fonksiyonu ile ısıtma, pişirme ve çözdürme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Beko'dan Bulaşık Makinesi alana 1.969 TL değerinde Mikrodalga Fırın hediye! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Beko'dan hediyeli ürün kampanyası! Beko Ankastre Bulaşık Makinesi alana 1.969 TL değerinde Solo Mikrodalga Fırın Hediye olarak verilecek. İşte kampanya detayları..

beko televizyon 6 Mayıs 2022 fiyat listesi Haberi

beko televizyon 6 Mayıs 2022 fiyat listesi

Beko Anneler Günü'ne özel dev elektronik kampanyasını başlattı. Televizyondan, akıllı telefonlara, tabletlerden akıllı saatlere kadar pek çok üründe indirim yapıldı. 

Anneler Günü'nün yaklaşmasıyla annesine ya da sevdiklerine hediye almak isteyenler markaların kampanyalarını araştırmaya başladı. Beko da sevdiklerinin yüzünü güldürmek isteyenler için dev bir elektronik kampanyasına imza attı. Kampanya kapsamında seçili televizyonların fiyatları düştü. 

Peki Beko televizyon fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Beko Anneler Günü'ne özel televizyondan, akıllı telefonlara, tabletlerden akıllı saatlere kadar pek çok üründe indirim uyguladı. 

Beko tarafından indirim yapılan televizyon modelleri arasında, Philips 50PUS8506/62 The One 4K UHD TV 50 inç, Philips 58PUS8506/62 The One Televizyon ve B32 A 675 A / 32" HD Smart TVSmart TV yer alıyor. 

BEKO TELEVİZYON 6 MAYIS...