29 / 04 / 2024

Belediye proje tasdiki dilekçesi örneği

Belediye proje tasdiki dilekçesi örneği

Yapılacak bir inşaat çalışmaları için arsanın bağlı olduğu belediyeye belediye proje tasdiki dilekçesi" verilerek ruhsatın alınması gerekiyor. Söz konusu belediye proje tasdiki dilekçesi örneği haberimizde...

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Son dakika müjdesi: Belediye o ildeki dar gelirlilere 80 metrekare, 2+1 ücretsiz konut verecek! 

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz maddi durumu iyi olmayan 40 depremzedeye ücretsiz deprem konutu verileceğini ilan etti. Yaklaşık 80 milyon TL'lik proje kapsamında inşa edilecek konutlar, depremzedelere ücretsiz dağıtılacak.

Tuzla'da kentsel dönüşüm için 10 farklı proje seçeneği!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında kar amacı gütmeden vatandaşlara yardımcı olduklarına değinerek, "Arkadaşlarımız bazı sitelere 10 tane proje çiziyor." dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika çılgın proje açıklaması! 

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul uyarısını yineledi.

Konya Karapınar'a 180 dükkan ve 80 konutluk yeni proje!

Konya'da hayata geçirilmesi planlanan sokak sağlıklaştırma projesinin detayları belli oldu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay proje hakkında önemli bilgiler verdi.

İstanbul Aymama Deresi'ne bisiklet yolu inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aymama Deresi'nde ıslah çalışmalarına hızla devam ediyor. Belediye proje dahilinde bisiklet yolu inşa edilecek.

Avan proje tasdik ücreti 2021!

Avan projenin tasdik edilmesi için belediye imar birimine belli oranlarda harç ödeniyor. Peki, avan proje tasdik ücreti ne kadar oldu?

İBB Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenleyeceğini açıkladı. 

İstanbul'da proje aşamasındaki metro hatları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında metro hatlarının ağını genişletmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 199,40 kilometre metro hattı inşası için çalışan belediye proje aşamasındaki hatlarla ile de 808,50 kilometre ağa ulaşmayı hedefliyor.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde ikinci etap proje hazırlıkları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Orthahisar Millet Bahçesi'ne yönelik yaptığı açıklamada millet bahçesi için ikinci etap proje çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları Belediye Meclisi'nde görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş'nin, Kartal arazisinin imar planı tekliflerinin 2-6 Mart 2020 tarihlerinde Kartal Belediye Meclisi'nde görüşülmesine karar verildi...

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

Belediye proje tasdiki dilekçesi örneği Haberi

Belediye proje tasdiki dilekçesi örneği

Belediye proje tasdiki

Bir inşaatın yapılabilmesi için arsanın bağlı olduğu belediyeden inşaat ruhsatının alınmış olması gerekiyor. Ruhsat ise inşaat projesinin belediyeye gösterilmesi ve projenin onaylanması halinde veriliyor. Belediyeye başvuruda bulunurken verilecek dilekçe örneği aşağıda bulunuyor.


Belediye proje tasdiki dilekçesi örneği..


........... BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ'NE

................... / .........





................... Mahallesi ................ Pafta ................ Ada ................ Parsel sayılı yerde yapacağımız inşaata ait projeler ekte olup incelenmesi ve tasdiki için gereğini arz ederim.



  Mal Sahibi

İsim/ Tarih/ İmza




İNŞAATA AİT POSTA ADRESİ


.......... Mahallesi ................ Caddesi ................ Sokağı ......... Kapı .... No




MAL SAHİBİNE AİT TEBLİGAT ADRESİ

............... Mahallesi

............... Caddesi

............... Sokağı

............... Apartman

............... Kapı No

............... Posta Kodu

............... İlçesi

............... Şehir





Işıl Seren...