14 / 05 / 2024

belediyelere tebrik mektubu

belediyelere tebrik mektubu

Belediye başkanlarına başarı dileklerini ileten Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, bina, kaldırım, otopark ve toplu taşıma araçlarının engelli ve yaşlıların rahatça kullanabilecekleri standartlarda olması gerektiğini söyledi...

ATEM Başkanı'ndan belediyelere çağrı!  Konut arzı için imarlı alanlar genişletilmeli! 

ATEM Başkanı Hakan Akçam hobi bahçelerinin yoğun olduğu tarım arazilerinin imara açılarak konut arz sıkıntısının giderilmesine yönelik imar çalışmalarının genişletilmesi konusunda belediyelere seslendi.

Bakan Özhaseki'den belediyelere kentsel dönüşüm çağırısı: Kapı sonuna kadar açık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, belediyelere kentsel dönüşüm çağrısı yaparak, "Yeter ki kentsel dönüşüm yapın, kapı sonuna kadar açık." dedi.

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Bakan Kurum'dan TOKİ Sosyal Konut projesine başvuran vatandaşlara teşekkür mektubu!

TOKİ Sosyal Konut "İlk Evim, İlk İş Yerim" proje çekilişleri devam ederken Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum başvuru yapan adaylara teşekkür mektubu yayımladı.

Belediyelere memur alımları başladı! O belediye 41 memur alımı yapacak! Memur olmak isteyenlere büyük fırsat

Belediyelere memur alımları başlıyor. O belediye toplamda 41 memur alımı yapacak. Memur olmak isteyenler için büyük fırsat olan alımlar için ayrıntılar belli oldu. . İşte detaylar...

Elon Musk'ı kızdıran hamle! Eleştiri mektubu SpeceX'te 5 kişiyi işinden etti

Son dönemlerde Twitter'ı satın almasıyla gündemden düşmeyen Elon Musk, bu defa da SpaceX şirketiyle gündeme geldi. Musk'a yönelik bir eleştiri mektubu en az 5 kişiyi işinden etti.

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.

Altan Elmas'tan Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas,  Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan Nebati için tebrik mesajı yayınladı. 

Mersin sahillerinin belediyelere tahsisi için yapılan başvurular TBMM'de!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesince sahillerin belediyelere tahsisi için yapılan başvurular meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırım'dan konut projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mektubu! 

Kırım Tatar Milli Meclisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konut projesi için teşekkür mektubu iletti. 

Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

Son günlerde yeşil mutabakat gündemden düşmüyor. Peki yeşil dönüşüm sürecini belediyeler mi yönetecek? Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

İnşaat sektöründe teminat mektubu limitleri düzenlenmeli!

Kamu ihale Kanunu hükümlerine göre inşaat firmaları herhangi bir ihaleye girebilmek için öncelikli olarak ihaleye girecekleri idareye girecekleri ihalenin yapım bedelinin yüzde 3’ünün karşılığı olmak üzere geçici teminat mektubu vermekle yükümlü. Peki yeni bir düzenleme yapılacak mı?

İmar planı değişikliklerinde değer artışı bakanlık ve belediyelere ödenecek!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, bugünkü yazısında ''İmar planı değişikliklerinde ortaya çıkacak değer artışı artık bakanlık ve belediyelere ödenecek'' konulu yazısını kaleme aldı. 

belediyelere tebrik mektubu Haberi

belediyelere tebrik mektubu


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, binalar, kaldırımlar, yaya geçitleri, otoparklar, toplu taşıma araçlarının engelli ve yaşlıların yardıma ihtiyaç duymadan kullanabilecekleri standartlarda olması gerektiğini belirterek, yerel yönetimlerin yapacakları çalışmalarda her türlü işbirliğine hazır olduklarını bildirdi.


Bakan İslam, yerel seçimlerin ardından göreve başlayan 16'sı büyükşehir, 65'i il, 895'i ilçe, bin 706'sı belde belediyesi olmak üzere 2 bin 682 belediye başkanına tebrik mektubu gönderdi. 

Belediye başkanlarını kutlayan ve başarı dileklerini ileten Bakan İslam, mektubunda, engelli ve yaşlıların toplumsal yaşama katılabilmeleri için güvenli ve yardım almadan kullanabilecekleri binalar, kaldırımlar, yaya geçitleri, otoparklar ve toplu taşıma araçlarına ihtiyaç duyduklarını belirtti. Bu kapsamda belediye başkanlarına büyük görevler düştüğünü ifade eden İslam, belediyelerin planlama, tasarım, inşaat, imalat, ruhsatlandırma ve denetleme faaliyetlerinde erişilebilirlik ilkelerinin yerine getirilmesi gerektiğini...