07 / 05 / 2024

belgin aksoy kim

belgin aksoy kim

Hürriyet Gazetesi'nden Demet Cengiz Bilgin, Richmond Hotel'in Yönetim Kurulu Başkanı Belgin Aksoy ile sohbet etti. İşte o yazı!

Wellness gayrimenkul sektörü 2020'de 152,8 milyar dolara ulaşacak!

Global Wellness Day Kurucusu Belgin Aksoy, zihinsel, fiziksel ve sosyal bakımdan iyi olma durumuna yönelik faaliyetleri kapsayan Wellness gayrimenkul sektörü hacminin 2020'de 152,8 milyar dolar, 2022'de ise 197,4 milyar dolar olacağı söyledi.

Aksoy Holding İstanbul'da otel açmak için yer arıyor!

Aksoy Group'un Yönetim Kurulu Üyesi Belgin Aksoy, Türkiye'yi Wellness-SPA üssü yapmaya çalışıyor. Şirket Sapanca'da Richmond NUA otelinin benzerini açmak için İstanbul'da yer arıyor.

Yeni Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy kimdir?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Diyarbakır'ın yeni Valisi Hüseyin Aksoy oldu. Peki, yeni Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy kimdir? İşte Yeni Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy...

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Erol Aksoy’un lüks dubleksi 2.9 milyon TL'ye satıldı!

TMSF, batık bankacı Erol Aksoy’un oturduğu İstanbul Tarabya’daki Boğaz’a nazır lüks dubleks daireyi başka bir vatandaşa sattı. Evi, 2 milyon 875 bin liraya Z.S. adlı vatandaşın aldığı öğrenildi.

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

belgin aksoy kim Haberi

belgin aksoy kim



Babanız tekstil alanında faaliyet gösterirken sizin turizme ilginiz nedeniyle otel satın almış. Doğru mu bu?


Televizyonda izlediğim ‘Hayat Ağacı’ dizisindeki Sam karakterine çok özenirdim. Sam bir otelin halkla ilişkiler müdürüydü. Bu yüzden İsviçre’ye gidip otelcilik okudum. Babam denk düştüğü için otelcilik işine girdi ama hep “Kızım otelcilik okuyunca otel aldım” diye 

şaka yapar.


Sonra otel hazır olduğu için gelip burada çalışmaya mı başladınız?


Hayır öyle yapmadım. Stajlarımı İsviçre’de yaptım. Garson, resepsiyonist, rezervasyon elemanı… İsviçre’de çalıştığım kafeyi sabah erkenden açardım. Kahvaltı, öğle yemeği, çay saati, akşam yemeği, hafta sonu mütemadiyen çalışırdım. 16-17 saat çalışır yorgunluktan  ölürdüm resmen. Bacaklarımın ağrısından uyku tutmazdı. Kendi otelimizde hiçbir şey yapmadan da staj belgemi alabilirdim ama ben zoru başarmak istedim. 


Aileniz sizin bu Külkedisi durumunuza bir şey demedi mi?


Annem bir keresinde...