16 / 05 / 2024

Bendis Villaları gömeç

Bendis Villaları gömeç

Toplam 21 bin 500 metrekare arsa alanına yayılan projede konut alanaları 250 metrekareden başlıyor. Proje toplam 42 adet villadan oluşuyor. Peki Karaağaç Bendis Villaları nerede?

Balıkesir Bendis Villaları'nda 525 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir Gömeç'e bağlı Karaağaç beldesinde deniz turizmiyle ünlü Artur/Güvercin Koyu’nda, İkan İnşaat ve Aras İnşaat tarafından inşa edilmekte olan Bendis Villaları'nda satışlar devam ediyor.

Balıkesir Bendis Villaları 525 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Data Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme, satışını üstlendiği yeni projesi “Bendis Villaları-Gömeç”te lansman satışlarına başladı. Lansman satışlarına başlanan Bendis Villaları’nda fiyatlar 525.000 TL den başlıyor.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Dimora Sahil Villaları yüzde  50 peşin kalanı 8 aya varan vade fırsatıyla!

Dimora Sahil Villaları, Buray Yapı ve İNT Yapı tarafından Ayvalık Gömeç'te yer alıyor. Hemen tapu ve hemen teslimlerin başladığı projede satışlar devam ediyor.

Coh Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coh Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 11 milyon 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu, İbrahim Tevfik Gömeçlioğlu ve Orkun Oğuz ortaklığında kuruldu.

Teeg İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teeg İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 11 milyon 920 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu, İbrahim Tevfik Gömeçlioğlu ve Orkun Oğuz ortaklığında kuruldu.

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Gömeç tarafından kuruldu!

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

Pendik’te istinat duvarı çöktü, 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Anadolu Yakası İstanbul Pendik'te bulunan inşaat alanında göçme yaşandı, 4 katlı apartmanda yaşayan vatandaşlar tahliye edildi ve bina mühürlendi.

Bursa'da göçme tehlikesi olan konutlar tahliye edilecek mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bursa'da meydana gelen heyelan ve sel felaketinin ardından binaların tahliyesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul'un depremde göçme riski var mı?

Deprem Mühendisi Mehmet Nuray Aydınoğlu, Kanal İstanbul projesinin ÇED raporundaki incelemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.. Prof. Dr. Aydınoğlu, Kanal İstanbul'un depremde göçme riski olduğunu söyledi.

Çeşme'de ikiz villaların tadilat krizi!

İzmir Çeşme'de N.D.Ö  isimli vatandaş ikiz villaların  kendisine ait kısmını yeniden yaptı. Yıkım sırasında evi zarar gören  Cengiz Sunsal, hukuk mücadelesi veriyor. 

194 bin bina riskli!

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, İstanbul depremine ilişkin konuştu. İBB'nin çalışmalarına göre İstanbul’da en az 100 bin bina göçme riski ile karşı karşıya. Bu 600 daire anlamına geliyor.

İzmir depremi göz göre göre geldi! 2 üniversiteden dikkat çeken rapor!

Gazi Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nin İzmir depremiyle ilgili raporlarında, hasar ve göçme sebepleri, yetersiz malzeme özellikleri, kolon - kiriş birleşim bölgelerindeki sorunlar, kısa kolonlar, yumuşak zayıf katlar ve yerel zemin koşullarının olumsuz etkisi olarak belirtildi. 

Büyükçekmece Adliye binasına depreme dayanıksız raporu: Göçme riski var!

Uzmanlar büyük İstanbul depreminin kapıda olduğuna ve acilen önlem alınması gerektiğine her gün dikkat çekerken Büyükçekmece Adliyesi’nin depreme dayanıksız olduğu Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği (TBDY) çerçevesinde alınan raporla öğrenildi. 

Bendis Villaları gömeç Haberi

Bendis Villaları gömeç

Deniz manzaralı evlerden meydana gelen projede her villaya özel 40 metrekarelik özel hobi bahçesi bulunuyor. Proje toplam 42 adet villadan meydana geliyor.


Sosyal etkinleri içerisinde çocuklar için oyun parkı, yüzme havuzu, site içi yürüyüş parkuru, cafe ve restaurant, basketbol sahası, voleybol sahası, minyatür futbol sahası, açık hava fitness aletleri yer alıyor.


Dubleks ve tripleks villalardan oluşan projede villa büyüklükleri 250 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje toplam 21 bin 500 metrekare arsa alanına yayılıyor.


Fiyat listesine göre evlerin 550 bin TL'den başlayıp 750 bin TL'ye kadar ulaştığı projede daire teslimleri Haziran 2016'da yapılması planlanıyor. 


Karaağaç Bendis Villaları nerede?

Balıkesir İl'i Gömeç'e bağlı Karaağaç beldesindeki Artur/Güvercin Koyu'nda yükselen proje ulaşım bilgisine göre Ayvalık'a 14 kilometre, Burhaniye'ye 19 kilometre, Edremit ve Akçay'a 28 kilometre, Altınoluk'a 45 kilometre, İzmir'e...