19 / 05 / 2024

beni affet Paradise Gardens Residence

beni affet Paradise Gardens Residence

Çekimleri Ankara'da yapılan "Beni Affet" dizisi oyuncuları Şeyma Korkmaz ve Murat Danacı, Batıkenf te 5. Etabı yapılan Akkent Konutiarı'ndan Akkent Paradise Gardens Residence'dan ev baktı.

Çerkezköy Paradise Garden satışta! Hem daire hem villa projesi!

Urallar İnşaat imzasıyla Çerkezköy Tepe Bölgesinde hataya geçen Paradise Garden projesi satışa çıktı. Projede hem daire hem de villa inşa edilecek. 

Tinyköy Paradise nerede? Tinyköy Paradise fiyat listesi!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tinyköy Paradise nerede sorusunun yanıtı ve Tinyköy Paradise fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Tinyköy Paradise projesi ile ilgili detaylar...

İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'...

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında da yükselişlerine devam etmesi bekleniyor. İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'... 29 Ocak 2023 gümüş ne kadar? 

Tinyköy Paradise'ta 289 bin TL'ye tiny house arsası! Taksit fırsatını kaçırmayın!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Paradise fiyatları 289 bin TL'den başlıyor. İşte taksit fırsatı da sunulan Tinyköy Paradise ile ilgili merak edilen detaylar...

Sapanca Paradise Turizmcilik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sapanca Paradise Turizmcilik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Furkan Kandil tarafından kuruldu.

Beyoğlu Paradise Hotel 20 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul 3. Satış Memurluğu tarafından, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Asmalı Mescid Mahallesi, 313 ada 2 parselde yer alan Paradise Hotel 20 milyon TL'ye satılıyor...

Mehmet Topuz: Evimin satışı için vekalet verdiğim kişi beni dolandırdı!

Eski milli futbolcu Mehmet Topuz yaptığı açıklamada, "Evimin satışı için vekalet verdiğim kişi beni dolandırdı" dedi.

Paradise Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradise Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Şile'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sara, Öznur Kaçmaz ve Ramazan Zengin ortaklığında kuruldu.

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!   

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Amouri ve Mohammed H.Y. Hijazi tarafından kuruldu.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayat Park 3 Paradise AVM'nin 24 saat açık olması planlanıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM geliyor!

Hayat Park Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Hayat Park 3 Paradise AVM 19 ay sonra açılacak. AVM 24 saat açık olacak.

beni affet Paradise Gardens Residence Haberi

beni affet Paradise Gardens Residence

Çekimleri Ankara'da yapılan "Beni Affet" dizisi oyuncuları Şeyma Korkmaz ve Murat Danacı, Batıkenf te 5. Etabı yapılan Akkent Konutiarı'ndan Akkent Paradise Gardens Residence'dan ev baktı. 

Hafta sonunu ev bakarak geçiren sanatçılar, Ünal Akpınar A.Ş.'nin güvencesi ile yükselen Akkent Mahallesi'nin en prestijli projesi Akkent Paradise Gardens Residence'ı tercih etti. Ünal Akpınar A.Ş. 

Gayrimenkul Koordinatörü Dr. Huzur Keskin'den bilgi alan sanatçılar örnek daireyi ve projeyi çok beğendiklerini, setten kalan vakitlerini evde dinlenerek geçirdikleri için, yaşam alanlarının en önemli etken olduğunu dile getirdi. 



Posta...