28 / 04 / 2024

beraya belge

beraya belge

Kombassan Holding'in turizm alanında faaliyet gösteren şirketlerinden Bera Ankara, turizm sektöründe Türkiye'nin ilk "Helal Uygunluk Belgesi"ni aldı. Holding'in Bera Oteller Zinciri 'nin 4 halkası bulunuyor.

Arsa ve tarla sahiplerine flaş uyarı: Artık tapuda bu belge isteniyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan ve çiftçilerin tarımsal faaliyetlerini kayıt altına almak amacıyla oluşturulmuş olan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Yönetmeliği'nde bir değişiklik yapıldı. Verilen detaylara göre tapuda bu belge isteniyor... İşte detaylar...

Arsa ve arazi sahipleri dikkat! Tapuda artık bu belge isteniyor! 15 gün süreniz var!

Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Tapusu olanlardan artık o belge istenecek. İşte detaylar...

'Günlük konut kiralamaya belge zorunluluğu haksız rekabeti önleyecek'! 1 Ocak 2024'te başlıyor!

Konutların tek seferde 100 günden kısa süreli turizm amaçlı kiralanmasına dair esaslar belirlendi. Böylece izin belgesi için e-Devlet üzerinden başvuru yapılacak. Söz konusu uygulamadaki belge zorunluluğunun haksız rekabeti önleyeceği bekleniyor.

Merkez Bankası 500 liralık banknot iddiasını yalanladı ama o belge ortaya çıktı! Durmuş Yılmaz da dahil oldu

Türk lirasındaki alım gücünün düşmesi nedeniyle 500 liralık banknot basılacağı iddiası Türkiye'de gündem oldu. Merkez Bankası Başkanı iddiayı yalanladı. İddianın sahibi Şenol Babuşcu yeni bir belge ortaya koydu. Durmuş Yılmaz da tartışmaya dahil oldu

Tapu Kadastro teknik belge harçları 2022!

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nden alınacak her teknik belge için belli miktarlarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, bu sene Tapu Kadastro teknik belge harçları ne kadar oldu?

Müteahhitlere belge şartı geldi! 50 bin müteahhit belge alabildi!

2019'da uygulamaya alınan düzenleme ile müteahhitlerin sınıfına uygun olarak belge alması çalışmasına geçildi. 1.5 yıla yaklaşan sürede 425 bin müteahhitten sadece 50 bine yakınının belge aldığı kaydedildi.

Emlakjet Emlak Danışmanlarının MYK ve TTY belge numaraları almaya başladı!

Emlakjet, emlak danışmanlarının Ticaret Taşınmaz Yetki (TTY) ve Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYK) belge numaralarını almaya başladı.

Kentsel dönüşümde üst belge şartı kalktı!

Cumhurbaşkanı kararıyla belirlenen riskli yapılar ile riskli alan ve rezerv yapı alanlarında yürütülecek kentsel dönüşüm projelerinde görev alacak müteahhitler için aranan üst belge şartı kaldırıldı.

Tarihi Eser Koruma ve Restorasyon elemanlarına belge zorunluluğu!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 26 mesleğe daha belge zorunluluğu getirilildiğini duyurdu. Bahsi geçen meslekler arasında Tarihi Eser Koruma ve Restorasyon elemanları, Liman Forklift Operatörü, gibi meslek grupları yer alıyor...

Konut kira yardımı almak için gerekli 8 belge!

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında evi yıkılan malikler, kentsel dönüşüm kira yardımına başvurabiliyor. Başvuru sürecinde bazı belgeler gerekli oluyor. İşte konut kira yardımı almak için gerekli 8 belge..

Tapu komisyonu için ne tür belge almalıyım?

Tapu alım satım işlemine aracılık edenlere belli bir komisyon ödeniyor. Ödenen komisyona karşılık bir belge alınması gerekiyor. Peki, bu işlem için ne tür bir belge alınmalı?

Selka NSK Fikirtepe projesinde statik belge onayını aldı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde Selka NSK'dan Fikirtepe'de bir ilk. Bakanlıktan sonra zorunlu olmasa bile İTÜ'den de statik belge onayını aldı. Vatandaş satın alacağı daireleri gezerek ve net büyüklüğünü görerek satın alabilecek.

Emlak beyan değerini gösteren belge kaç sene geçerli?

Tapuda yapılan satış işlemi için tapu müdürlüğüne bazı belgelerin teslim edilmesi ve tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, satış için belediyeden alınan emlak beyan değerini gösteren belge kaç sene geçerli?

beraya belge Haberi

beraya belge

Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, yaptığı açıklamada; alternatif tatil konseptinde Alanya'da hizmet veren beş yıldızlı Bera Alanya ile Konya'daki Bera Konya ve Bera Mevlana'nın ardından beş yıldızlı Bera Ankara'nın, başkentin turizm hayatına yeni bir hizmet anlayışı kazandıracağını ifade etti. Şahin, şunları söyledi: "Bera Otellerimiz, ülkemizde ve bulunduğumuz coğrafyada yaşayan insanımızın tatil beklentilerini çok iyi analiz ediyor. Bu beklentiler çerçevesinde, Bera Oteller grubumuzun, önümüzdeki dönemde sahip olduğu deneyimi ve hizmet kalitesini başka şehirlerimize ve sağlık turizmi alanına taşımayı hedeflemekteyiz. 'Helal hizmet' kavramı ise, turizm tesislerimizi tercih eden insanımızın önemli bir talebiydi. 


Sektörde bu talebi ilk olarak yerine getiren ve belgelendiren kuruluş olmak, bizi haklı olarak gururlandırmakta ve...