02 / 05 / 2024

berdan cam fabrikası

berdan cam fabrikası

Dekoratif cam, ısı cam, ayna kumlama, vitray, cam ve ayna, hazır mutfak, plastik ve kapı üretimi yapan Berdan Cam, 6 milyon TL'lik yatırımla kurduğu yeni tesisinde üretim kapasitesini 4 katına çıkardı.

Şişecam Çayırova’daki fabrikasını Balıkesir'e taşıyor!

Topkapı arazisini 320 milyon TL’ye İş GYO ve Nef’e satan Şişecam, Çayırova’daki cam elyaf fabrikasını 400 milyon TL’lik yatırımla Balıkesir’e taşıyor.

Paşabahçe Şişe Cam Fabrikası yıkılıyor!

İstanbul'da Paşabahçe semtine adını veren Paşabahçe Şişe Cam Fabrikası'nın tarihi binasının yıkımına başlandı. Cumhuriyet döneminin endüstriyel mirasının yerinde otel yükselecek…

Berdan Cam, üretim kapasitesini 4 katına çıkardı!

Dekoratif cam, ısı cam, ayna kumlama, vitray, cam ve ayna, hazır mutfak, plastik ve kapı üretimi yapan Berdan Cam, 6 milyon TL'lik yatırımla kurduğu yeni tesisinde üretim kapasitesini 4 katına çıkardı.

İnistanbul Lokal'de yüzde 1 peşinatla!

Topkapı'da Eski Şişe Cam Fabrikası arazisi üzerinde Nef ev İş GYO işbirliği ile hayata geçirilmekte olan İnistanbul Lokal projesinde yüzde 1 peşinat avantajı sunuluyor.

1935 yılında Paşabahçe Beykoz Cam Fabrikası üretime başlayacak!

1935 yılında Atatürk'ün talimatıyla Türkiye'nin cam ihtiyacını karşılamak için kurulan Şişecam Topluluğu'nun Beykoz Paşabahçe'deki, 'Paşabahçe Beykoz Cam Fabrikası', 16 usta ve 120 amale ile üretime başlayacakmış.

2002 yılında Beykoz Paşabahçe Cam Fabrikası kapatılacakmış!

2002 yılında Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları, 1935 yılında üretime başlayan, ''Paşabahçe'' markasının doğduğu, Beykoz Paşabahçe Fabrikası'nı verimsiz olduğu ve zarar ettiği için kapatma kararı almış.

Tepe İnşaat'tan Türkmenistan'a cam fabrikası!

Türkmenistan'da tarım ve inşaat malzemeleri üretim sanayisinde fabrikalar kuran Tepe Türkmen, Türkmenistan'da cam ve cam ürünleri fabrikası için çalışmalarını sürdürüyor...

Trakya Cam'ın Romanya'daki fabrikası açıldı!

Trakya Cam Sanayii AŞ 'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda ( KAP ) yayınlanan açıklamada, Romanya´daki bağlı ortaklığı Glass Corp ´un otomotiv camları fabrikasının açılışının gerçekleştiğini bildirdi

1935 yılında Şişe ve Cam Fabrikası Paşabahçe faaliyete geçmiş!

1935 yılında Paşabahçe'de kurulan Şişe ve Cam fabrikası yani Paşabahçe faaliyete geçmiş. Kurulduğu sene 600 çeşit cam eşyası üretiyormuş ve ayrı bir binada da pencere camı üretmeye başlayacakmış.

Maltepe şişe cam fabrikası yerine Nef Toplu Konut projesi yapılacak!

3 bin 565 daire Türkiye Şişe ve Cam'ın Maltepe'deki eski fabrikasının yerine, 3 bin 565 lüks daire, 16 ticari alan ve 85 adet sosyal ünite yapılacak. Projenin bedeli 288 milyon 359 bin 316 TL olarak belirlendi.

Şişecam Rusya’da 275 milyon dolar yatırımla fabrika inşa ediyor!

Şişecam grubu, Rusya’ nın Tataristan Cumhuriyeti’ nde 10 milyar dolardan fazla ( 275 milyon dolar ) yatırımla düz cam ve araba camı fabrikası inşa ediyor...

Beykoz Paşabahçe fabrikası otel mi olacak?

Türkiye'nin ilk cam fabrikası olan Paşabahçe Cam Fabrikası satışa çıkarıldı. Beykoz Belediye Meclis Üyesi Mimar Halit Kılıç, Beykoz'da endüstriyel miras olan fabrikaların otel projelerine dönüştüğünü söyledi...

Anadolu Cam Topkapı gayrimenkullerinin satışını tamamladı!

Anadolu Cam Sanayii A.Ş, İstanbul ili Zeytinburnu İlçesi'nde bulunan eski Topkapı fabrikasının yüzde 75'ini İş gayrimenkul yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye yüzde 25'ini ise NEF (Timur Gayrimenkul)'e sattı...

berdan cam fabrikası Haberi

berdan cam fabrikası

Firma, önümüzdeki sene yapmayı planladığı yeni tesis yatırımıyla da bölgede üretimi çok az olan temperli cam üretmeyi hedefliyor. 


Berdan Cam Genel Müdürü Hasan Kaya, önceden bin 500 metrekare alanda faaliyet gösterdiklerini dile getirirken, yeni bir tesis yatırımı yaptıklarını aktardı.

Yeni devreye aldıkları tesislerinin 3 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplam 10 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olduğunu ifade ederken, yeni tesisleri için son teknoloji makine alımı da yaptıklarını ve bu alandaki yatırımın devam edeceğini anlattı. Kaya, tesis ve makinelerle birlikte toplamda 6 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirdiklerini vurgularken, yeni tesis yatırımı ile üretim kapasitelerinin 4 kat arttığının altını çizdi.

Üretim kapasitelerini ısı camda günlük 500 metrekareden bin metrekareye çıkardıklarına dikkat çeken Kaya, düz cam grubunda ise bin metrekareYeni tesisine 6 milyon...