17 / 05 / 2024

bergama arazi tahsisi

bergama arazi tahsisi

İzmir Bergama'da dağlık alanda bulunan Lütuflar, Kızılkeçili, Çamlıbel, Söğütören ve Sarıyurt Mahallelerinde 360 dekarlık arazi kura ile dağıtıldı. 

MHP'li üyeler itiraz etti, arazi tahsisi iptal edildi!

Elazığ İl Özel İdaresine ait olan 54 bin 540 metrekare alanın 5 bin 100 metrekarelik kısmının, ‘hizmet alanı’ ismi altında Elazığ Belediyesi'ne tahsis edildiği ortaya çıkmıştı. MHP’nin itirazları sonrasında arazi tahsisi iptal edildi.

İzmir Bergama'da 25 adet arsa ile arazi satılıyor! Metrekaresi 60 TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkuller!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesinde yer alan toplam 25 adet arsa ve araziyi 134 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Bergama Belediyesi İzmir'de 3 arazi satacak! 

İzmir İli Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir Bergama'da yer alan üç adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 23 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Bergama'da 7 adet arazi satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

İzmir ili Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bergama ilçesi, Kadıköy, Bölcek ve Kurtuluş Mahallelerinde yer alan 7 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye Otobüsçüler Konseyi'nden arazi tahsisi açıklaması!

Türkiye Otobüsçüler Konseyi, sektörün İstanbul Anadolu Yakası'ndaki otogar ihtiyacını karşılayacak çözüme yaklaşıldığını dile getirdi. 

Van Erciş'te OSB yer tahsisi için kuralar çekildi! 

Van'ın Erciş ilçesinde 517 dönüm arazi üzerine kurulan OSB'de yer tahsisi için kura çekilişi yapıldı. 

Bergama'da orman vasfını yitirmiş araziler kura ile dağıtıldı!

İzmir Bergama'da dağlık alanda bulunan Lütuflar, Kızılkeçili, Çamlıbel, Söğütören ve Sarıyurt Mahallelerinde 360 dekarlık arazi kura ile dağıtıldı. 

Maxicells İlaç'a İstanbul Silivri'de arazi tahsisi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Maxicells İlaç şirketi için Silivri'de yer tahsisi gerçekleştirildi.

Asya’nın Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

yerliaracom Sözcüsü Dr. Arzu Aydın, "Yerli teknoloji şirketlerine pozitif ayrımcılık, ihracat desteği, küresel stratejik işbirlikleri, vergi indirimi, yatırım teşviki, arazi tahsisi, gümrük muafiyeti gibi birçok farklı araçlarla yatırımlar teşvik edilmeli." dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Beyoğlu Belediyesi'ne arazi tahsisi açıklaması! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurumun TÜRGEV'den geri aldığı Beyoğlu'ndaki binanın Beyoğlu Belediyesi'ne tahsis edilmesiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. 

Beyoğlu Belediyesi'nden 'arazi tahsisi' açıklaması! 

Beyoğlu Belediyesi'nden, İBB arazisinin Beyoğlu Belediyesine usulsüz tahsis edildiği yönündeki haberlere ilişkin açıklama yapıldı. Beyoğlu Belediyesi, haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti...

Ankara İncek'e Birleşmiş Milletler kampüsü geliyor!

Ankara İncek'teki Diplomatik Yerleşkede BM Binaları İçin Arazi Tahsisi, Tasarımı ve İnşasına İlişkin Protokol”ün onaylanması uygun bulundu.

İzmir'de kereste fabrikası için arazi tahsisi iptal edildi!

İzmir’de yaşayan Levent İsmail Şentürk’ün inşaat halindeki kereste fabrikası için İTOB yöneticileri arsa tahsisinin iptal edilmesi kararını verdi. İTOB yöneticileri Mustafa Sivridağ ve Caner Keşoğlu; “Taahhütler zamanında yerine getirilmediği için karar alınmıştır.”açıklamasında bulundu.

bergama arazi tahsisi Haberi

bergama arazi tahsisi

Bergama Bayındır'da dağlık alanda yer alan  Lütuflar, Kızılkeçili, Çamlıbel, Söğütören ve Sarıyurt Mahallelerinde orman vasfını yitirmiş araziler tekrar değerleniyor.

Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre; Bayındır Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje ile hem araziler değerlenecek hem de bu mahallelerde yaşayan vatandaşlara destek sağlanacak. 

Projede ilk etapta Lütuflar mahallesindeki yaklaşık 35 hektar alan mahallelilere kura ile dağıtılmış ve bu alanlara dikilmesi için dağıtılan incir fidanları üreticiler tarafından toprakla buluşturulmuştu. Proje kapsamında Lütuflar Mahallesi'nden sonra Kızılkeçili Mahallesi'nde de 360 dekar alan üreticilere kura ile dağıtıldı. Kura çekimi sonrası konuşan Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen şunları söyledi: 

"Planladığımız gibi Kızılkeçili Mahallemizde orman vasfını yitiren araziler de Bakanlığımız ve Orman İşletme Müdürlüğümüzle beraber yaptığımız çalışma ve projede 360 dekar alanı 101 hemşerimize kura ile...