08 / 05 / 2024

Berk Gayrimenkul adres

Berk Gayrimenkul adres

Berk Gayrimenkul Yatırım Otomotiv ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Sevgi Güzel, Hüseyin Asfuroğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Sarıyer, Tarabya Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te Fahri Salman, Nuray Akpınar, Filiz Salman Arslankaya ve Fahri Can Berk Salman ortaklığında kuruldu.

Albatros Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Albatros Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Berk Tanel ortaklığında kuruldu.

Aydemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ertuğ Aydemir ve Selahattin Berk ortaklığında kuruldu.

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Berk Özevin tarafından kuruldu.

Homes Of Turkey Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Homes Of Turkey Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Berk Yıldırım ve Nazım Mert Çikoğlu ortaklığında kuruldu.

Parkgrup Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Parkgrup Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berk Dalver ve Doğukan İntepe ortaklığında kuruldu.

İsla Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

İsla Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 5 milyon 335 bin 630 TL sermaya bedeli ile Murat Tuğberk Büyükbay tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul sektörü koronavirüsten nasıl etkilenecek?

TSKB Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı Yöneticisi Berk Ünsal, koronavirüs sonrasında gayrimenkul sektörünün nasıl olacağına ilişkin açıklamalarda bulundu...

Navispera Gayrimenkul Proje Ve Yatırım Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Navispera Gayrimenkul Proje Ve Yatırım Yönetimi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Bayrı, Süha Berk Aydın ve Yiğitcan Erkan ortaklığında kuruldu. 

İnvesthome Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

İnvesthome Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yönetim Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Berk Sever tarafından kuruldu. 

Doğanberk Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğanberk Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Berk Kadakal tarafından kuruldu.

Hmg Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmg Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Halil İbrahim Gülaçtı ve Mustafa Berk Gülaçtı ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Berk Gayrimenkul adres Haberi

Berk Gayrimenkul adres

Berk Gayrimenkul Yatırım Otomotiv ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Sevgi Güzel, Hüseyin Asfuroğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Berk Gayrimenkul Yatırım Otomotiv ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Arsa arazi konut ve buna benzer gayrimenkulleri satın alabilir....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Berk Gayrimenkul Yatırım Otomotiv ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Sarıyer, Tarabya Mahallesi, Tarabya Bayırı Caddesi,...