03 / 07 / 2024

Berna Tanverdi BT Mimarlık adres ve telefonu

Berna Tanverdi BT Mimarlık adres ve telefonu

Mimar Berna Tanverdi, ABD'de yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'ye döndü ve 2000 yılında kendi mimarlık ofisi BT Mimarlık'ı kurdu. Peki Berna Tanverdi kimdir? İşte Berna Tanverdi'nin biyografisi...

Londra'nın sembol yapılarından biriydi... 347 milyon dolara satıldı, otel olacak!

Londra'nın sembol yapılarından biri olan BT Tower'ın 347 milyon dolara satılarak otele dönüştürüleceği belirtildi.

Berna Laçin: Emekliler taşraya mı yerleşsin?

Oyuncu ve sunucu Berna Laçin, X sosyal medya hesabından Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu'nun "Taşrada yaşıyorsan her şeyi yarı fiyatına alıyorsun, elektrik faturan çok azdır, ev ya senindir ya da 500-600 TL kira ödüyorsundur" açıklamasını alıntılayarak, yanıt verdi. İşte Laçin'in o paylaşımı ve yorumlar

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin tarafından kuruldu.

Kira krizi satılık konut sayısını artırdı!

Kon Yapı CEO’su Berna Mun yaptığı açıklamada kiralık konutların karaborsaya düştüğünü kaydederek, kiracı ile uğraşmak ev sahiplerinin evlerini satmayı tercih ettiğini belirtti.

Chatarra Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chatarra Metal Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berna Esperansa Öğütveren ve Ceyda Zırh Özer ortaklığında kuruldu.

Devin Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devin Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berna Rodoplu tarafından kuruldu.

Yapay zeka istihdama etki ediyor! 2030 yılına kadar 55.000 işçi işten çıkacak

CEO Philip Jansen, fiber dağıtımını tamamladıktan, çalışma şeklini dijitalleştirdikten, yapay zekayı (AI) benimsedikten ve yapısını basitleştirdikten sonra BT'nin çok daha küçük bir iş gücüne güveneceğini söyledi.

Berna Ülman kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Berna Ülman kimdir? Berna Ülman , daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Berna Ülman'nın biyografisi...

Bankacı olmak isteyenlere müjde! Vakıfbank çok sayıda personel alımı yapacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Vakıfbank, personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Müfettiş yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı, kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur kadrolarına alım yapılacağını belirten Vakıfbank, detayları da paylaştı.

Traktör alacak çiftçiler müjde! Başak Traktör fiyatlarını açıkladı! İşte 27 Kasım 2022 fiyat listesi!

Türkiye’yi Avrupa’da üstün başarı ile temsil eden Başak Traktör 'ün 2075 BT, 2075 BK, 2090 S, 2105 S, 5120, 2110 S, traktörler çeşitlerinin fiyat listesi açıklandı.

Çiftçiler dikkat! Başak Traktör 586 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Başak Traktör'ün tarla traktör serisinin Eylül ayı fiyatları açıkladı. Peki, Başak Traktör'ün fiyatları ne kadar? Başak Traktörün 2075 BK, 2075 BT, 2090 S serisinin özellikleri ve 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Doku Artı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doku Artı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Berna Kara Yılmaz tarfaından kuruldu.

Toprağınızın bereketi Başak Traktör fiyatlarını yayımladı! En ucuz tarla traktörü ne kadar? 13 Eylül 2022 fiyat listesi

Başak Traktör'ün tarla traktör serisinin Eylül ayı fiyatları yayımlandı. Peki Başak Traktör'ün fiyatları ne kadar? İşte Başak Traktörün 2075 BK, 2075 BT, 2090 S serisinin özellikleri ve 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Berna Tanverdi BT Mimarlık adres ve telefonu Haberi

Berna Tanverdi BT Mimarlık adres ve telefonu

Berna Tanverdi kimdir?


Berna Tanverdi, 1988 yılında TED Ankara Koleji'nde orta öğretimini tamamladıktan sonra 1992 yılında ODTÜ Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimini Amerika Birleşik Devletleri'nde tamamladı. Bu süre içinde çeşitli Avrupa ülkelerinde de tasarım stüdyosu programlarına katıldı.


Berna Tanverdi, ABD'de yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'ye döndü ve 2000 yılında kendi mimarlık ofisini kurdu.


Çeşitli yarışmalarda ödüller kazanmış olan Berna Tanverdi aynı zamanda Bilkent Üniversitesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'nde yarı-zamanlı öğretim görevlisidir.



Mimar Berna Tanverdi projeleri!


Konut Yapıları:


Necdet Tarkan Villası - Ankara 

Tuğrul Konutları - Niğde

Öztaş Çiftliği - Ankara

Candostlar Sitesi - Niğde

Serpil-Vehbi Bilgin Villası - Ankara

Ortaç Villası - Ankara

Karaşan Villası - Ankara

Demirer Villası - Ankara

Törüner Villası- Ankara



Ofis Yapıları:


Tenay Elektronik A.Ş Yönetim Binası - Ankara

Bilgin Elektrik A.Ş Yönetim Binası - Ankara

Başbakanlık M.Müs....