19 / 07 / 2024

berna ulutaş Göcek koyları

berna ulutaş Göcek koyları

Göcek’teki 4 koyun ihaleyle kiralanmasına (biri mahkemece iptal edildi) tepkiler sürüyor. Çevreci örgütlerin avukatı Berna Ulutaş, Göcek’te benzer onlarca koy olduğunu ve bu koyların da yapılaşma tehdidine açık hale geldiğini belirtti..

İMO'dan kan donduran deprem uyarısı: 'İzmir ikinci Hatay olabilir'

İzmir İnşaat Mühendisi Odası Başkanı Eylem Ulutaş yaptığı açıklamada İzmir'in deprem için oldukça hazırlıksız olduğunu belirterek, "İzmir ikinci Hatay olabilir!" dedi.

Berna Laçin: Emekliler taşraya mı yerleşsin?

Oyuncu ve sunucu Berna Laçin, X sosyal medya hesabından Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu'nun "Taşrada yaşıyorsan her şeyi yarı fiyatına alıyorsun, elektrik faturan çok azdır, ev ya senindir ya da 500-600 TL kira ödüyorsundur" açıklamasını alıntılayarak, yanıt verdi. İşte Laçin'in o paylaşımı ve yorumlar

Fmf Roof Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Fmf Roof Yapı Mühendislik Limited Şirketi Ataköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Faruk Tiker, Fırat Ulutaş ve Mehmet Oğurlu ortaklığında kuruldu.

Jazira Grup İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jazira Grup İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erbay Ulutaş ve Fırat Fırtına ortaklığında kuruldu.

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Ulutaş tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisler Odası'ndan kritik açıklama: Yeni bir imar affı çıkabilir!

İnşaat Mühendisler Odası İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar, son 21 yılda 9 kez imar affı çıkarıldığını belirterek, yerel seçimlere sayılı günler kala yeni imar affının çıkabileceğini belirtti.

Elektriğe yeni zam kapıda mı? Son dakika açıklaması geldi! 

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Ulutaş, elektriğe yakın zamanda zam beklediğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Kira krizi satılık konut sayısını artırdı!

Kon Yapı CEO’su Berna Mun yaptığı açıklamada kiralık konutların karaborsaya düştüğünü kaydederek, kiracı ile uğraşmak ev sahiplerinin evlerini satmayı tercih ettiğini belirtti.

Chatarra Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chatarra Metal Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berna Esperansa Öğütveren ve Ceyda Zırh Özer ortaklığında kuruldu.

Devin Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devin Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berna Rodoplu tarafından kuruldu.

İzmir'e korkutan deprem uyarısı! Kahramanmaraş benzeri hasar meydana gelebilir! 

İMO İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar, İzmir'de beklenen deprem ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Avatar, İzmir’de Maraş büyüklüğünde bir deprem beklenmese de hasarın boyutunun benzer olabileceğini vurguladı. 

Berna Ülman kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Berna Ülman kimdir? Berna Ülman , daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Berna Ülman'nın biyografisi...

Doku Artı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doku Artı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Berna Kara Yılmaz tarfaından kuruldu.

berna ulutaş Göcek koyları Haberi

berna ulutaş Göcek koyları

Göcek’teki 4 koyun ihaleyle kiralanmasına (biri mahkemece iptal edildi) tepkiler sürüyor. Çevreci örgütlerin avukatı  Berna Ulutaş, Göcek’te benzer onlarca koy olduğunu ve bu koyların da yapılaşma tehdidine açık hale geldiğini belirterek şunları söyledi: “32 yıl önce bölgede oturan aileler küçük gözlemeci gibi ufak tefek yerler açmış buralara. 30 yıl önce valilik, ’Sizi ortaklaştırıyoruz’ demiş ve 4 koyu 4’er aileye vermiş. Toplam 16 aileyi bir işletmede birleştirmiş bir anlamda. Kooperatif gibi olmuşlar. Her koyda 4 aile işletmelerini çalıştırmış ama sonuçta 16’sı bir çatı altında toplanmış. Dalamanlı aileler ve Yörükler. Yıllardır ortaklar, bir işletme olarak devam ediyorlar. İl Özel İdare varken sorunsuz 30 yıldır buraları işletmişler. 30 yıldır yapılaşma olmamış, doğal doku olduğu gibi korunmuş. Ancak Özel İdareler kapanınca bu koylar...