28 / 07 / 2024

bernardo ramazan özel tasarımlar

bernardo ramazan özel tasarımlar

Bernardo’nun, İstanbul’un ikonlarından ilham alarak yarattığı İstanbul Serisi ,Ramazan sunumlarınıza şıklık katacak. İstanbul Serisi, İstanbul’un ikonikleşen yapıları Galata Kulesi, Kız Kulesi, vapur illüstrasyonlarıyla tarihi dokuları sofranıza taşıyor.

Tarım Kredi Markette Ramazan'a özel indirimler! Tarım Kredi'de birçok indirimli ürünler raflarda yerini aldı!

Tarım Kredi marketlerinde Ramazan'a özel indirimler devam ediyor. Çeşitli seçili tavuktan, peynire, tereyağından ayçiçek yağına kadar pek çok farklı üründe indirim yapıldı.

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Migros Market'te Ramazan ayına özel indirimli ürünler raflardaki yerini aldı!

Migros'ta bu Ramazan'a seçili birçok ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. Ramazan paketlerinden hurma ve tatlılara, birden fazla seçili ürünler sizleri bekliyor.

Tarım Kredi 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel kataloğunu yayımladı! Ramazan öncesi birçok üründe indirim fırsatı!

Tarım Kredi Market 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Tarım Kredi'de Ramazan Ayına özel birçok üründe indirim yapılacağı kaydedildi.

THY Ramazan kampanyası için düğmeye bastı: Yurt içi biletler 799 TL!

Sevgililer Günü'ne özel yüzde 40'a varan indirimler yapan Türk Hava Yolları şimdi de Ramazan Kampanyası için düğmeye bastı. Başlatılan kampanya kapsamında yurt içi biletler 799 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Ramazan bayramına sayılı günler kala bankalar, vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için uygun şartlarda ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları başlattı. İhtiyacı olanlar mutlaka okusun.

Migros'tan Ramazan bombardımanı! Ayçiçek yağında fiyatlar yeri serildi

Ramazan ayının bereketi hanelere yayılırken marketlerde bu aylara özel arka arkaya indirimlerini ilan ediyor. Bu indirimleri duyuran marketlerden biri de Migros. Hemen hemen her üründe indirime giden Migros'un indirim listesi haberimizde.

Tefal'den Ramazana özel bomba indirim! Bu fırsat kaçmaz! 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Tefal'den Ramazan ayına özel kaçırılmayacak fırsat... Mop özellikli akıllı robot süpürge, sıcak hava fritözü, katı meyve sıkacağı, kettle, çay makinesi, tost makineleri, filtre kahve makineleri ve buharlı ütüler, yüzde 20 indirimle satışta...

Bim'den Çeyiz düzeceklere büyük kampanya! Ramazan'a özel Fırın Tepsisi 199 TL, Salata Tabağı 49 TL

Bim, Ramazan ayında da kampanyalarına ara vermiyor. Mart ayının son kampanyasını duyuran Bim 31 Mart aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Çeyizlik ürünler ve bahçe malzemeleri ağırlıklı ürünlerde indirim yapan Bim kataloğu, yoğun şekilde takip ediliyor.

Arçelik yoğurt makinelerinde Ramazan ayına özel bin TL indirim! İşte 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik yoğurt makinelerinde Ramazan ayına özel bin TL indirim yapıyor. Peki Arçelik'te yoğurt makinelerinin fiyatları ne kadar? İşte Arçelik yoğurt makineleri 29 Mart 2023 indirimli fiyat listesi...

ŞOK'ta Ramazan'a özel indirimler başladı! 4 günlük indirim fırsatı yüzleri güldürecek!

ŞOK Marketleri, Ramazan ayı için hazırladığı indirim kampanyaları kapsamında ürünlerin yerlerini belirledi. 28 Mart tarihine kadar raflarda yerini alacak olan ürünlerin listesi de açıklandı. Detaylı bilgi için haberimize göz atabilirsiniz.

108 MP kameralı Huawei Nova 9'a Vatan Bilgisayar'dan 6.120 TL Ramazan indirimi! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Teknoloji mağazası Vatan Bilgisayar, Ramazan ayına özel olarak Huawei Nova 9 modelinde kaçırılmayacak bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, Huawei Nova 9 modeli normal satış fiyatının altında bir fiyata sunuluyor.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, Ramazan ayına özel müze ziyaret saatleri hakkında bir duyuru paylaştı. Yapılan paylaşım sonrasında, hangi müzelerin ücretsiz olduğu merak edilmeye başlandı.

bernardo ramazan özel tasarımlar Haberi

bernardo ramazan özel tasarımlar

Yenilikçi tasarım anlayışıyla sofralara anlam katan Bernardo bu kez de İstanbul’dan ilham alarak yarattığı İstanbul Serisi ile Ramazan ikramlarınıza konuk oluyor. Bernardo’nun rengârenk ürünleri arasında dikkat çeken İstanbul Serisi, İstanbul’un ikonikleşen yapıları Galata Kulesi, Kız Kulesi, vapur illüstrasyonlarıyla tarihi dokuları sofranıza taşıyor. Krem, pembe mavi ve bronz detayların hakim olduğu İstanbul Serisi, kahve fincanları, pasta tabakları, servis takımları ile özellikle iftar sonrası çay saatlerindeki yerini almaya hazır. 


İstanbul’u sevenlerin Ramazan Ayı’nda misafirlerini karşılamak için tercih edeceği seriyi Bernardo mağazalarında ve www.bernardo.com.tr’de...