22 / 05 / 2024

Berrin Tunca

Berrin Tunca

MT Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berrin Tunca, Mete Tunca tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Aralık 2014 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Yalap tarafından kuruldu.

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Sayıl tarafından kuruldu.

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Can Tunca tarafından kuruldu.

Felix Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Felix Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mete Tunca tarafından kuruldu.

Modda Bulvar'da 0.99 faiz fırsatı!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Modda Bulvar projesinde 0.99 faiz fırsatı başladı. İşte Modda Bulvar projesi kampanya detayları...

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’da Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Berry Dizayn Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Berry Dizayn Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Berrin Güneş tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Berrin Calay vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Berrin Calay hayatını kaybetti.

Dtreu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dtreu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Berrin Özsoy, Erdinç Özsoy ve Emre Uslu ortaklığında kuruldu.

Beklenen Marmara depremi İstanbul'u nasıl etkileyecek?

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Tunca Bengin, bugünkü köşesinde Marmara depremini ve İstanbul'un tsunami tehlikesini kaleme aldı. İşte Tunca Bengin'in o yazısı...

Doğru dönüşümle deprem hasarları engellenebilir!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Tunca Bengin bugünkü yazısında kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiği sorusunu kaleme aldı.

Continentt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Continentt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Tunca tarafından açıldı.

Berrin Tunca Haberi

Berrin Tunca
MT Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berrin Tunca, Mete Tunca tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık 2014 tarihinde kuruldu. 


MT Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Demir,çelik,galvanizli hafif ve ağır çelik konstrüksiyondan tüm inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane,inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-her türlü konut,fabrika,atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu dış cephe izolasyon,yapmak ısı yalıtımlı,giydirmelidış cephe kaplama işleri yapmak. 3-Ev,villa,konut,fabrika,şantiye,iş yeri gibi binaları galvenizli saçtan,çelik konstrüksiyon sistem prefabrik,betonarme,yığma gibi türlerde inşaatının yapımı,tamiri,bakımı,onarımı bu konu ile ilgili tüm taahhüt işlerini yapmak,başkasına yaptırmak,bunun için gerekli aracılık işlerinin işlemlerini yapmak,prim,komisyon ve hizmet bedeli almak,vermek,yine inşaatın...