27 / 04 / 2024

Beş Divanlı Rıza Bey Konağı son durum

Beş Divanlı Rıza Bey Konağı son durum

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonunu tamamlıyor.

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 82 milyon 716 bin 218,03 TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Erdem, Mehmet Nezih Erdem ve Mehmet Rıza Erdem ortaklığında kuruldu.

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Gündüz tarafından kuruldu.

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Arçelik 9124 N MG Grion Çamaşır Makinesi ne kadar? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Arçelik 9124 N MG Grion 1200 Devir, 9 KG Çamaşır Makinesi, markanın en beğenilen ürünlerinden biri. A sınıfı enerji tüketimi yapan model, çamaşırları tertemiz yıkarken bir yandan da elektrikten tasarruf sağlıyor.

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Ali Rıza Doğan tarafından kuruldu.

Samsung Galaxy A72 A101'de en indirimli ilk 5 üründen biri oldu! İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

A101, son dönemde akıllı telefonlara yaptığı indirimlerle gündemden düşmezken Samsung'un en beğenilen ürünlerinden biri olan Samsung Galaxy A72 en indirimli ürün oldu! Peki, A101'de Samsung Galaxy A72 fiyatları ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

İzmir'deki Rıza Bey Apartmanı davasında 1 tahliye!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na ilişkin davada 1 kişi tahliye edildi.

Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı...

Beş Divanlı Rıza Bey Konağı son durum Haberi

Beş Divanlı Rıza Bey Konağı son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Tahtalı Mahallesi’ndeki tarihi ahşap yapıyı özgün haline göre yeniden hayata geçiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılışı Kurtuluş Savaşı yıllarına uzanan eski yapı, bugün yörede Beş Divanlı Rıza Bey Konağı ismiyle biliniyor. Taş duvarlı zemin kat üstü ahşap bir kat şeklindeki konak, Rıza Bey’in babası Kocabaşoğlu Yusuf Ağa tarafından inşa ettirlmiş. Çalışmaları hız kesmeden süren yapının son olarak duvar imalatları ve duvarların iç ve dış sıvaları tamamlandı.

RESTORASYON HIZLA DEVAM EDİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin restore etttiği Beş Divanlı Rıza Bey Konağı’nın döşeme işleri devam ediyor. Pasa ve profil imalatlarına başlanan yapının döşeme kaplamaları montajları da başladı. Yapının ayrıca merpen karkası yapımı sürüyor. Yapının iç ve dış geleneksel sıva imalatları tamamlanırken tek kat astar boya atılmış doğrama ve dış...