06 / 07 / 2024

Beş Hayal Otel İşletmeciliği İnşaat

Beş Hayal Otel İşletmeciliği İnşaat

Beş Hayal Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Birinci, İsa Birinci, Ahmet Benlice ve Rüstem Eren Aydın ortaklığında kuruldu. 

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Türkiye'nin ilk beş yıldızlı oteli yıkılıyor...

Türkiye’nin ilk beş yıldızlı oteli Çınar Otel, yıkılma ile  karşı karşıya kalmış durumda. Yapıldığı sene 16 milyon liraya mal olan otelden yolu geçenler anılarını anlattılar. İşte haberin detayları...

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Can İstemi, Emel Arslan, İbrahim Kütük, Kutban Beşbaş ve Seyfettin Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aydıner Ateş, Bosfora Partners Gayrimenkul Yat. Yön. Ltd. Şti. ve Merent Otomotiv Gayrimenkul Kir. ve Yat A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Agb Otel İşletmeciliği Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Agb Otel İşletmeciliği Ve Turizm Limited Şirketi Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ağırbaş kuruldu.

Beş Hayal Otel İşletmeciliği İnşaat Haberi

Beş Hayal Otel İşletmeciliği İnşaat

Beş Hayal Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Birinci, İsa Birinci, Ahmet Benlice ve Rüstem Eren Aydın ortaklığında kuruldu. 

Beş Hayal Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi konusu:
OTEL a.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Beş Hayal Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi adres: Akşemsettin Mahallesi Tavukçu Yolu Cad.No:39/1...