13 / 05 / 2024

Beşikdüzü OSB yatırım

Beşikdüzü OSB yatırım

Beşikdüzü Kaymakamı ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Alaattin Aktaş, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nin Karadeniz bölgesinin zorlu coğrafi şartları içerisinde hazırlanmış güzel bir Organize Sanayi Bölgesi olduğunu belirte

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan üç beş kat fazla kazanacak! Yatırım uzmanı Mert Başaran peş peşe açıkladı! 

Milyonlarca yatırımcı yatırım için ''ev, arsa, altın, dolar'' arasında kalırken, yatırım Uzmanı Mert Başaran yatırımcıların üç beş kat fazla kazanacağı en doğru yatırım aracını resmen açıkladı. Ne altın ne dolar buna yatırım yapan kazanacak....

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mehmet Göz ve Nesrin Helvacıoğlu ortaklığında kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited  Şirketi kuruldu!

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım  Limited  Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taleb Çelebi kuruldu.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Gül tarafından kuruldu.

Tekirdağ Ergene'de OSB yatırım projesi kararı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde OSB yatırım projesi yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Beşikdüzü OSB yatırım Haberi

Beşikdüzü OSB yatırım


Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu, (OSBÜK) Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki Organize Sanayi Bölgelerine yönelik düzenlediği program kapsamında Trabzon'da Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesine konuk oldu. 

Bölgenin parlayan yüzü olarak gösterilen Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesinde OSBÜK heyetini Beşikdüzü Kaymakamı ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Alaattin Aktaş ile Organize Sanayi Bölgesi yöneticileri ve bölge sanayicileri karşıladı. OSBÜK heyeti bölgenin ve sanayicinin problemlerini ve beklentilerini dinleme fırsatı buldu. Beşikdüzü OSB'deki toplantıya OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yedikardeş, OSBÜK Genel Sekreteri Ali Yüksel, OSBÜK Bölge Müdürleri Komisyonu Başkam Ali İhsan Karamanlı, OSBÜK Genel Sekreter Danışmanı Payidar Ersan, OSBÜK Bölge Müdürleri Komisyonu üyesi Özer Özcan,Direnç Özdemir, Adem Arıcı,Mustafa Uğursal,Vedat Altay katıldı. 


Heyeti Kaymakam ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Aktaş; Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi Harun Demirci, Beşikdüzü...