06 / 05 / 2024

Beşiktaş Belediyesi zabıta ve kültür müdürü

Beşiktaş Belediyesi zabıta ve kültür müdürü

Beşiktaş Belediyesi'nde Zabıta ve Kültür Müdürü hakkında görevden uzaklaştırılma kararı alındı..

Beşiktaş'ta GYO maddesi ortalığı karıştırdı: Beşiktaş'ın mülkleri satılıp, borçlar ödenecek! 

Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul toplantısında tüzüğe eklenmek istenen bir madde yeni bir tartışmaya sebep oldu. Özellikle yönetimde hali hazırda olan gayrimenkul yatırım ortaklığı yetkisinin genel kurulun yetki ve görevleri arasına da eklenmek istenmesi soru işaretleri yarattı. Beşiktaş'ın mülkler

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

İstanbul Pendik Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Zabıta alımı ilanıyla birlikte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar da tek tek belli oldu.

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacak! Başvuru için detaylar ve şartlar!

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 28 Nisan olan ilanın merak edilen detayları haberimizde yer alıyor...

O belediye zabıta alım ilanı açtı! Resmen açıklandı! Başvurular bitmeden yetişin!

Konya Büyükşehir Belediyesi, zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Ön lisans mezunu 19 zabıta memuru alımı için müjde verildi. Peki, Zabıta Memuru alımında aranan şartlar nelerdir?

Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı! 

İstanbul Beşiktaş’ın en gözde projesi olan Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı. Projenin satışları tamamlandı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Beşiktaş Belediyesi zabıta ve kültür müdürü Haberi

Beşiktaş Belediyesi zabıta ve kültür müdürü

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişlerince yürütülen soruşturma dahilinde, Murat Hazinedar ile birlikte Meclis üyeleri Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırış’ın da görevden alındığı Beşiktaş Belediyesi’nde, dün yeni bir gelişme yaşandı. 

Belediye bünyesindeki soruşturmayı yürüten müfettişler, Beşiktaş Belediyesi eski Başkan Yardımcı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mürvet Günday ile Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı hakkında görevden uzaklaştırma kararı aldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Mülkiye Başmüfettişi Mahmut Çuhadar ve Mülkiye Müfettişi Mahmut Ağbal imzasıyla, 17 Ocak 2018 tarihinde gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

“İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı’nın 18 Aralık 2017 tarihli görev emri uyarınca, Beşiktaş Belediyesi’nde, yürütülen özel teftiş sırasında, sorumluluğunuzda gerçekleştirilen işyeri açma ve çalışma ruhsatlarının, usulüne uygun verilmediği, esnaftan ruhsat karşılığı bağış karşılığı para talep edildiği, pazarlık usulü gerçekleştirilen ihalelerde...