07 / 07 / 2024

beşiktaş bina ihalesi

beşiktaş bina ihalesi

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Beşiktaş ilçesi Rumeli Hisarı Mahallesi'nde bir adet binayı 19 milyon 635 bin TL'ye satıyor. İhale, 1 Temmuz günü 13:30'da düzenlenecek. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat ihalesi dün yapıldı. İhale için 13 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesi 4 Nisan'da!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihini 4 Nisan olarak açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının büyüklüğü kaçmetrekare? Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası nerede?

Beşiktaş’taki eski askeri araziye kat artışı: 5'ten 8'e yükseldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen, ‘bina yükseklikleri zemin + 5 katı geçmesin’ talimatına rağmen İstanbul’un boyu uzuyor. Beşiktaş’taki eski askeri alanda kat artışı yapıldı. Kat sayısı 5'ten 8'e yükseltildi.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satıyor!

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'ndeki konut alanı fonksiyonlu arsasını satıyor. Açık artırma usulü ile satışa sunulan arsanın ihalesi 2 oturum şeklinde ve 2 ayrı günde gerçekleştirilecek.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satışa çıkardı!

TOKİ İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan konut alanı fonksiyonlu arsayı satışa çıkardı. İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 27 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Beşiktaş'ta metruk binada çökme riskiyle karşı karşıya! 

Beşiktaş'ta bulunan metruk haldeki binanın çökme tehlikesi var.Metruk bina çevresinde güvenlik önlemleri alındı. 

TOKİ RTÜK Beşiktaş binası ihalesi bugün!

TOKİ, radyo ve televizyon yayınlarını düzenleme ve denetlemekten sorumlu RTÜK için Beşiktaş'ta yeni bina hayata geçirecek. RTÜK İstanbul temsilciliğinin faaliyet göstereceği yeni binanın ihalesi bugün yapılacak. 

Beşiktaş Cemevi binası Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi!

Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği arasında Beşiktaş Cemevi binasının tahsisi için protokol imzalandı. Bina, 10 yıl süreyle Beşiktaş Cem Kültür Evi ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne tahsis edildi.

Emlak Konut Beşiktaş arsası 472 milyona Astaş'ın oldu!

Emlak Konut'un İstanbul'da satışa çıkardığı 5 dev arsanın açık artırma ihalesi bugün yapıldı ve sadece Beşiktaş arsasına teklif geldi...

TOKİ Beşiktaş 615 hait ve 20 konut inşaat ihalesi 24 Nisan'da!

TOKİ İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Rumeli Hisarı Mahallesi'nde 615 Adet HAİT, 2 Adet 53 Üniteli Misafirhane, 20 Adet Komutan Konutu ile Müştemilat İnşaatını ihale edecek.

Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı ihalesi 27 Haziran'da!

2 semt arasını 22 dakikaya indirecek olan Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı ihalesi 27 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Beşiktaş Dikilitaş'taki arsa ihalesi 17 Şubat'a ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan arsayı satışa çıkardı. 13 Ocak 2016 tarihinde yapılacak ihale 17 Şubat 2016'ya ertelendi.

beşiktaş bina ihalesi Haberi

beşiktaş bina ihalesi

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi İstanbul Beşiktaş ilçesi Rumeli Hisarı Mahallesi'nde bir adet binayı açık artırma usulü ile satışa sundu. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 19 milyon 635 bin TL olarak belirlendi. 

 

T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLAN
 

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 

TAŞINMAZIN Tapu Kaydı: İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mah. 1663

Ada, 60 Parsel, 1,2, 3 ve 4 Nolu Bağımsız Bölümler "BİRİNCİ VE İKİNCİ BODRUM KATTA MÜŞTEMİLATI OLAN MESKEN” nitelikli taşınmazın tamamı. (Her ne kadar satışa konu taşınmazlar birden fazla bağımsız bölüm olsa da; Mahkemece yapılan kıymet takdiri işlemi sırasında Mahkemeye sunulan bilirkişi raporunda da açıkça belirtildiği üzere bağımsız bölümlerin oluşturduğu binanın tek bir bağımsız...