09 / 05 / 2024

Beşiktaş-Galatasaray stat davası

Beşiktaş-Galatasaray stat davası

Galatasaray’ın stat sponsoru Türk Telekom, Beşiktaş’ın sponsoru Vodafone’un tescil ettirdiği “Akıllı Stadyum” markasına itiraz etti. 

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Beşiktaş'ta kripto para davası!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, satışa sunulan coinleri spor kulübüne aitmiş gibi satan bjk-coincom sitesi hakkında dava açtı. 

Beşiktaş-Galatasaray arasında akıllı stat davası!

Galatasaray’ın stat sponsoru Türk Telekom, Beşiktaş’ın sponsoru Vodafone’un tescil ettirdiği “Akıllı Stadyum” markasına itiraz etti. 

Beşiktaş, Petrol Ofisi davasını kaybetti!

Beşiktaş Spor ve Jimnastik Kulübü ile Fulya Akaryakıt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi arasındaki davada yeni bir gelişme yaşandı.

Bakırköy Atatürk Spor Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması ertelendi!

Galatasaray Kulübü tarafından da mülk olarak istenen Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması rafa kaldırıldı. Yıllık 87 bin TL gelir elde eden tesisin kiralanma tarihi ertelendi.

Beşiktaş Belediyesi'nden Ihlamur Parkı açıklaması!

Ihlamur Parkı'nın doğal sit statüsündeki 11 bin metrekarelik yeşil alanın paravanlarla çevrilmesi ile imara açıldığı" yönündeki haberlere ilişkin Beşiktaş Belediyesi iddia edildiği gibi bu alanın imara kesinlikle açılmadığını belirtti.

Beşiktaş'ın arazisi kaç para ederdi?

Fatih Altaylı Haberürk Gazetesi'ndeki bugünkü köşe yazısında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın stat konusuyla ilgili Galatasaray için “Beleşi seviyorlar” sözlerini değerlendirdi. İşte o yazı...

Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatının bitmesini bekliyor!

Dolmabahçe'deki stat inşaatı son hızıyla devam ederken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci yarının ilk 3 maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı.

Orman: Beşiktaş Vodafone Arena 90 gün içinde bitecek

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, stat projelerinde sona doğru geldiklerini belirterek, 90 gün içinde Vodafone Arena Stadı'nın içini ve dışını bitirme gayreti içinde olduklarını söyledi.

Beşiktaş'ın stat inşaatı çözüme kavuşuyor!

Fikret Orman ile İBB Başkanı Kadir Topbaş bir araya geldi. Beşiktaş, geçtiğimiz hafta sorun yaşadığı stat inşaatını çözüme kavuşturuyor.

Beşiktaş stat inşaatı durduruldu mu?

Beşiktaş'ın stat inşaatı, çatı projesinde yüksekliğin aşıldığını iddiasıyla durduruldu. Beşiktaş’a göre ise yükseklik, Anıtlar Yüksek Kurulu’nun onay verdiği rakamın 1.3 metre altında. Kulüp yetkilileri, sorunu çözmeye çalışıyor.

Beşiktaş Kulübü'nden stat açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, "2015-2016 sezonu planlamasında, Vodafone Arena'nın henüz inşaat halinde olması nedeniyle, prosedür gereği Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun gösterilmesi konusunda girişimlerimiz bulunmaktadır" açıklamasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş-Galatasaray stat davası Haberi

Beşiktaş-Galatasaray stat davası

Galatasaray ile Beşiktaş, bu kez yeşil saha yerine sponsorları ile karşı karşı kaldı. Aslan’ın mabedine isim sponsoru olan Türk Telekom, Kartal’ın stat sponsoru Vodafone’un 2015’te Türk Patent Enstitütüsü’ne (TPE) 2015’te tescil ettirdiği ‘Akıllı Stadyum’ markasına itiraz etti.

Gazete Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre Türk Telekom, ‘Akıllı Stadyum’ markasının ayırt edici bir özelliği bulunmadığını öne sürerek hükümsüzlüğüne ve TPE’nin sicilinden silinmesini istedi. 

Mahkeme ‘Akıllı Stadyum’ başlı başına bir markadır diyerek davayı reddetti. Vodafone’un akıllı ve stadyum kelimelerini birleştirerek, espri de katarak bileşke marka niteliğinde bir marka yarattığını belirten mahkeme, markanın bu haliyle tanımlayıcı özelliğini koruduğunu ve ayırt edici özelliği bulunduğunu...