27 / 04 / 2024

beşiktaş satılık bina

beşiktaş satılık bina

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Levent M Mahallesi, 851 ada 104 parselde yer alan bahçe içinde binayı 48 milyon TL'ye icradan satıyor...

Rumeli Hisarı'nda 19.6 milyon TL'ye icradan satılık bina!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Beşiktaş ilçesi Rumeli Hisarı Mahallesi'nde bir adet binayı 19 milyon 635 bin TL'ye satıyor. İhale, 1 Temmuz günü 13:30'da düzenlenecek. 

Beşiktaş'ta icradan 3 milyon TL'ye satılık 10 daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan 10 daireyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş Dikilitaş'ta 2.7 milyon TL'ye satılık apartman!

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Beşiktaş Dikilitaş'ta hakkında yıkım kararı bulunan Tatar Apartmanı'nı satışa çıkardı. Söz konusu apartmanın toplam bedeli 2 milyon 740 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul Beşiktaş'ta 3 milyon 500 bin TL'ye satılık apartman!

İstanbul, Beşiktaş Bebek Mahallesi Dilhayat mevkii 624 ada, 318 parsel 636,50 metrekare yüzölçümlü, üç dükkanlı iki fırınlı dört daireli kargir apartman toplam 3 milyon 500 bin TL bedelle satışa sunuluyor....

Levent'te 48 milyon TL'ye icradan satılık bina!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Levent M Mahallesi, 851 ada 104 parselde yer alan bahçe içinde binayı 48 milyon TL'ye icradan satıyor...

İstanbul'da satılık konut fiyatları fırladı!

Son günlerde artan konut fiyatları gündemden düşmüyor. İstanbul'da merkezi bile olmayan semtlerde 2+1 konutların fiyatları 300 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Beşiktaş ve Kadıköy gibi yerlerde ise eski binalardaki 2+1'ler 700-750 bin TL arasında satılıyor.

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

Rumeli Hisarı'nda 19.6 milyon TL'ye icradan satılık bina!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Beşiktaş ilçesi Rumeli Hisarı Mahallesi'nde bir adet binayı 19 milyon 635 bin TL'ye satıyor. İhale, 1 Temmuz günü 13:30'da düzenlenecek. 

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kartal Be Life satılık daire!

Toplam  270 daireden oluşan Kartal Be Life Evleri 2 adet 22 ve 23 katlı konut kulesinden meydana geliyor. Projede 1+1 dairelerin tükendi. İşte Kartal Be Life satılık daire fiyatları...

Zer Kartal satılık ev fiyatları!

Zer Kartal satılık ev fiyatları minimum 360 bin TL'den başlıyor. Beş blok olarak yükselen Zer Kartal projesinde daire büyüklükleri 75 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor...

Yapıen Bostancı Deluxe satılık!

Toplam 61 adet daireden meydana gelen Yapıen Bostancı Deluxe projesi Bostancı İskelesi'ne beş dakika mesafede inşa ediliyor. Yapıen Bostancı Deluxe satılık daireler için ön talep topluyor.

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

beşiktaş satılık bina Haberi

beşiktaş satılık bina

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi tarafından, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Levent M Mahallesi, 851 ada 104 parselde yer alan bahçe içinde bina 48 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. Gayrimenkulün satış ihalesi 16 Mart tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

İlan metni:

T.C. İSTANBUL GAYRİMENKUL SATIŞ İCRA DAİRESİ 2021/626 TLMT.

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı ve Özellikleri :Satış konu taşınmaz; İstanbul İl, Beşiktaş İlçe, Levent M Mahalle, 851 Ada No, 104 Parsel No, 725,00 Yüz Ölçümü, Bahçeli Kargir Ev Bağ. Böl. Nitelikli Taşınmazın Tamamıdır. Taşınmaz bölgenin ana akslarından olan Levent caddesi üzerinde konumlu olup bahçe girişi cadde üzerindendir. Taşınmaz Büyükdere Caddesine ve Levent metro istasyonuna yaklaşık 300m, Zincirlikuyu merkeze yaklaşık 1,5...