02 / 05 / 2024

Beşiktaş spor mağazaları kapandı mı

Beşiktaş spor mağazaları kapandı mı

Beşiktaş Spor Kulübünün resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası, koronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı…

Beşiktaş Akatlar'daki kentsel dönüşüm mağduriyeti Meclis gündeminde!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, İstanbul Beşiktaş Akatlar'da yaşanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. İşte detaylar...

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Yatırımcılar dikkat! Borsada Beşiktaş ve Trabzonspor'un hisseleri pozitif ayrıştı!

Borsada işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, Mayıs'ta borsada kaybettirirken, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği'nin hisseleri pozitif ayrıştı.

Beşiktaş Dikilitaş plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

Beşiktaş ilçesi, 1. Etap Dikilitaş Balmumcu Nazım İmar Planı?nda H: Serbest Yapılaşma Şartlarına Sahip Alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'ta kripto para davası!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, satışa sunulan coinleri spor kulübüne aitmiş gibi satan bjk-coincom sitesi hakkında dava açtı. 

Beşiktaş Ulus'taki arazi için tartışma büyüyor!

Beşiktaş Ulus'ta bulunan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 'plansız alan' olarak kayıtlara geçen arazi için "yeşil alan" olsun denmişti. Söz konusu arazi için 3 ortak tarafından satın alındıktan sonra imar değişikliği yapıldı. 

Beşiktaş'tan Mandzukic'e lüks villa teklifi!

Transferde Hırvat golcü Mandzukic ile ilgilenen Beşiktaş, yıldız ismi kadrosuna alamadı. Anlaşma son anda yatarken transferinin gerçekleşmeme sebebinin 3 milyon euro'luk imza parasını nakit olarak istemesi olduğu öğrenildi. 

Kartal Yuvası mağazaları yeniden açıldı!

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kapalı olan Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları açıldı.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı!

 Beşiktaş Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı.

Kartal Yuvası mağazalarını kapattı!

Beşiktaş Spor Kulübünün resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası, koronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı…

Beşiktaş spor mağazaları kapandı mı Haberi

Beşiktaş spor mağazaları kapandı mı

Kartal Yuvası, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını tedbiri kapsamında mağazalarını kapatacağını duyurdu.

Anadolu Ajansı’nda ye alan habere göre; Beşiktaş Spor Kulübü'nün Twitter hesabından yapılan açıklamada, internet satışlarının devam ettiği belirtillerek şu ifadelere yer verildi:

"Kartal Yuvası mağazaları, taraftarlarımız ile çalışanlarımızın tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından korunmaları amacıyla geçici olarak kapatılmıştır. Taraftarlarımızın Kartal Yuvası'na www.kartalyuvasi.com.tr adresinden ulaşabileceklerini hatırlatır, mağazalarımızın kapalı olacağı dönemde çalışanlarımızın haklarının korunacağının bilinmesini isteriz. Koronavirüs salgınının en kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni eder, sağlıklı günler dileriz."

GS Store mağazalarını kapattı!

Fenerium mağazaları yarından itibaren...