02 / 07 / 2024

Beşiktaş TURYİD

Beşiktaş TURYİD

İlk olarak İstanbul 'da pilot restoranların katılımıyla başlatılan proje ile, sürdürülebilir olmayı hedefleyen restoranlar denetlenecek ve kriterleri karşılamaları halinde 'Yeşil Nesil Restoran' olmaya hak kazanacak.

Beşiktaş'ta ara sokakta bir ev 400 bin dolar, Manhattan'da 339 bin, Miami'de 375 bin dolar! Bunun sebebi nedir? 

Türkiye ile yurt dışındaki konut fiyatları sık sık karşılaştırma konusu olmaya başladı. Şimdi de Beşiktaş ile Manhattan ve Miami'deki ev fiyatları karşılaştırıldı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

Beşiktaş Akatlar'daki kentsel dönüşüm mağduriyeti Meclis gündeminde!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, İstanbul Beşiktaş Akatlar'da yaşanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. İşte detaylar...

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasına 7 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası ihalesinin 2'nci oturumu dün gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için en yüksel teklif açıklandı. Peki en yüksek teklif hangi firmadan geldi?  

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat ihalesi dün yapıldı. İhale için 13 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi başlıyor. Söz konusu proje Referans Beşiktaş adıyla yükselecek. Peki Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi...

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

Beşiktaş TURYİD Haberi

Beşiktaş TURYİD

Yeme-içme sektöründe bilinçli bir tüketim anlayışıyla gıda ve ambalaj atığım azaltmak, sertifikalı ve yerel gıda kullanmak, enerji verimliliğini sağlamak için yola çıkan Yeşil Nesil Restoran Hareketi', gelecek nesillere sürdürülebilir bir dünya bırakmayı hedefliyor. 


WWF-Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından, Turizm Restoran Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği, Unilever Food Solutions desteğiyle başlayan Yeşil Nesil Restoran Hareketinin lansman toplantısı, projeye ilk katılan ve Yeşil Nesil Restoran' sertifikası almaya hak kazanan La Mancha Kuruçeşme'de gerçekleştirildi. Lansman gecesinde, WWF-Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Bayar tarafından Yeşil Nesil Restoran' olmaya hak kazanan La Mancha, Frankie, Sunset, Fenix, Tom's Kitchen ve Kanyon Kitchenette'e sertifikaları takdim edildi. 


WWF-Türkiye Başkam Bayar WWF-Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Bayar, Yeşil Nesil projesi ortaklarına verdikleri destek için teşekkür ederken,...