29 / 04 / 2024

Beşiktaşta satıık villa

Beşiktaşta satıık villa

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş'ın Levent Mahalesi'ndeki villayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı! 

İstanbul Beşiktaş’ın en gözde projesi olan Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı. Projenin satışları tamamlandı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Beşiktaş’taki ‘Gizemli Tünel’in sırrı ortaya çıktı! Yol aniden çökünce boyutu anlaşıldı

İstanbul Beşiktaş'ta yolun aniden çökmesiyle ortaya çıkan gizemli tünelin sırrı ortaya çıktı. Etiler Tamburi Ali Efendi Sokak'ta, ortaya çıkan tünelde ekipler inceleme yaptı ve son durum bilgisi kamuoyuna açıklandı.

Beşiktaşta satıık villa Haberi

Beşiktaşta satıık villa

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş'ın Levent Mahalesi'ndeki villayı 25 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 31 Ekim 2017'de gerçekleşecek.


Haluk Ulusoy'un Levent'teki villası icradan satılıyor! 


İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Tapu Kaydı : İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Levent Mahallesi, 1015 ada, 557 parsel sayılı 1.500.00 metrekare yüzölçümlü, anataşınmaz niteliği ‘Kargir Ev’ olan taşınmazın tamamı.


Özellikleri : Satışa konu gayrimenkul; İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent-Konaklar Mahallesi, Meşeli Sokakta bulunan tapuda 26 pafta, 1015 ada, 557 parselde kayıtlı, 1.500.00 metrekare arsa üzerinde inşa edilmiş Kargir Ev vasıflı mahallen No. 29 adresinde bulunan villanın tamamı niteliğindedir.Taşınmaza önce demir doğrama bahçe kapısından girilmektedir. Betonarme Karkas Statik Sistemde 2 Bodrum Kat + Zemin Kat + Normal Kat + çatı kattan oluşan toplamda 5 katlıdır. 2. Bodrum...