28 / 04 / 2024

best trafo

best trafo

BEST Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yırcalı, "İstanbul 3. Havalimanı'nın tüm transformatörleri BEST tarafından üretilmiştir." dedi.

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.

İzmir Gaziemir'deki trafo alanın ticaret alanına çeviren imar planı askıda! 5 kata kadar yapılaşma izni bulunuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesindeki Optimum Alışveriş Merkezi karşısında yer alan trafo alanını ticaret alanına çeviren imar planlarını askıya çıkardı.

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Yalap tarafından kuruldu.

Best İn Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Best İn Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nak tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe trafo seçerken nelere dikkat etmek gerekir?

İnşaat sektöründe trafo seçerken nelere dikkat etmek gerekir? İşte trafo seçmenin püf noktaları...

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Ata Haddadghabel ve Davut çelik ortaklığında tarafından kuruldu.

Deniz Trafo Elektrik Ve Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Trafo Elektrik Ve Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ali Öner tarafından kuruldu.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Bts Best Touristic Turizmcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bts Best Touristic Turizmcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Bayrak tarafından kuruldu.

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Teke tarafından kuruldu.

Best Of Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Of Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Nadjıb Touat tarafından kuruldu.

Best Home Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Home Emlak Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  250 bin TL sermaye bedeli  ile Noushın Zagheh tarafından kuruldu.

best trafo Haberi

best trafo

Balıkesir'de 51 yıldır transformatör üreten Balıkesir Elektro Mekanik Sanayi Tesisleri (BEST), yalnızca Türkiye'de değil 50'nin üzerinde ülkede büyük projelerde boy gösteriyor. Anadolu Ajansı'ndan Seyhan Kırıcı'nın haberine göre;  firma, Marmaray ve yapımı devam eden İstanbul 3. Havalimanı'na trafo veriyor.


BEST Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve murahhas üyesi Sırrı Yırcalı, Anadolu Ajansı muhabirlerinden Seyhan Kırıcı'ya açıklamalarda bulundu. Yırcalı, yıllık üretimlerinin yüzde 30'unun iç piyasada kullanıldığını, yüzde 70'inin de yurt dışına gönderildiğini belirtti.


Yırcalı konuya ilişkin olarak şunları söyledi;


"BEST olarak hem ülkemiz hem de dünyadaki bazı önemli projelerde yer almak bizim için gurur kaynağıdır. Öncelikli olarak dünyanın en büyüklerinden olan İstanbul 3. Havalimanı'nın tüm transformatörleri, hem güç hem de kuru tip dağıtım transformatörleri BEST tarafından üretilmiştir. Aynı zamanda İstanbul'da yine büyük...