28 / 08 / 2024

Beşyüz Evler Sosyal Tesisi nerede

Beşyüz Evler Sosyal Tesisi nerede

Gençlik Merkezi ve Sosyal tesis yapımlarını büyük önem veren ve bugüne kadar 65 sosyal tesis yapan Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesinde yapımı tamamlanan Beşyüz Evler Sosyal Tesisinin açılışını gerçekleştirdi...

Ünlü gayrimenkul uzmanından çarpıcı açıklama: Konut sektörünün yüzü bir süre daha gülmeyecek!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Konutta daha dip yok" diyerek, bir süre daha konut sektörünün yüzünün gülmeyeceğini söyledi.

1940'lı yıllarda İstanbul'daki 'yüzen evler' sosyal medyayı ikiye böldü... 

1940’lı yılların başından itibaren Kadıköy ve Boğaz’ın koylarında ''yüzen evler'' görülmeye başlandı. Denize sıfır yazlık olarak da kullanılan bu evler sosyal meydanın gündemine düştü. 

Son beş yılda en fazla kazandıran hisseler!

Borsa İstanbul dalgalı seyrine rağmen yüksek görünümünü koruyor. Yatırımcıların borsaya olan ilgisi ise son gaz devam ederken Borsa Filozofu sosyal medya hesabından borsada son beş yılda en fazla kazandıran hisseleri açıkladı. İşte son beş yılda en çok kazandıran hisseler...

Beklenen büyük İstanbul depreminde beş yüz bin bina hasar alacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneli’nde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çalık 1999 yılı öncesi yapılan yapıların dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Konut sahiplerine müjdeli haber! Son beş yılda ödenen emlak vergileri iade ediliyor! İşte yapılması gerekenler...

Konut sahiplerinin yüzünü güldürecek son dakika haberi emlak vergisinden geldi. Tapu sahipleri, son beş yılda ödedikleri emlak vergilerini geri alabilecek. Peki kimler emlak vergisini geri alabilecek? İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki: ‘TOKİ bizim yüz akımız oldu’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarına ve yerinde dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, "Güya beğenmezlerdi. Ama şimdi TOKİ bizim yüz akımız oldu” dedi.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine Bakan Işıkhan'dan zam sinyali: Emeklilerin yüzünü güldüreceğiz...

Milyonlarca emekli Ocak 2024 zammını heyecanla bekliyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin yüzünü güldüreceklerini söyledi.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Emel Pırlanta'da beştaş pırlanta yüzüklerin fiyatı aniden düştü! Yüzde 60 indirim! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Emel Pırlanta, beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 60 indirim uygulandı. Peki, Emel Pırlanta​​​​​​​'da  beştaş  pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte 24 Şubat 2023 Emel Pırlanta beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de pırlanta baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.

Altınbaş'tan beştaş yüzüklere çılgın son dakika indirimi! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan müjde üzerine müjde geldi! Altınbaş, beştaş yüzüklere yüzde 40'a varan indirim yaptı. Peki, Altınbaş'ta beştaş pırlanta yüzük fiyatı ne kadar? Beştaş pırlanta yüzükler kaç TL? İşte 4 Şubat 2023 beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...

Yüz binlerce kişinin emeklilik hayali suya düştü! İşte çok merak edilen o tablo

Tek sayfalık EYT kanun teklifini fiyasko olarak niteleyen Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, yüz binlerin emeklilik hayalinin ertelendiğini, 2 yıl 8 ay 15 gün daha prim yatırılması gerektiğini kaydetti.

Dev Sevgililer Günü İndirimi! Pırlanta kalp tek taş yüzük 1.590 TL’ye indi! 24 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Seçili pırlanta takı modellerinde yüzde 55 indirim başlatan Lova’nın indirime giren ürünleri arasında baget pırlanta yüzükler, efektli pırlanta beştaş yüzükler, pırlantalı küpeler ve kolyeler de yer alıyor.

Beşyüz Evler Sosyal Tesisi nerede Haberi

Beşyüz Evler Sosyal Tesisi nerede

Gençlik Merkezi ve Sosyal tesis yapımlarını büyük önem veren ve bugüne kadar 65 sosyal tesis yapan Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesinde yapımı tamamlanan Beşyüz Evler Sosyal Tesisinin açılışını gerçekleştirdi. 


İstiklal marşının okunmasıyla başlayan açılış törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun yanı sıra, İl Müftü Vekili Hüseyin Hazırlar, Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. 


Kuran-ı Kerim tilaveti ardından konuşan İl Müftü Vekili Hüseyin Hazırlar, "Gaziantep ilinin gelişen büyüyen bir şehir olduğun belirterek, "İlimiz hakikaten büyüyen gelişen müstesna bir ildir. İlimiz ekonomisiyle, sanayisiyle ihracatıyla sağladığı istihdamla diğer illere örnek teşkil eden ayrıcalıklı bir il. İnşallah öyle ümit ediyorum ki Gaziantep ilimiz belediyelerimizin gerçekleştirmiş olduğu bu...