17 / 05 / 2024

beton santrali Tahsinoğlu Group

beton santrali Tahsinoğlu Group

Bu yıl ciro hedefini 250 milyon lira olarak belirleyen Tahsinoğlu Group, inşaat malzemelerinin yanında beton santralı yatırımı ile de büyüyor. Tahsinoğlu Group dördüncü beton santralini faaliyete geçirecek...

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'ndan çimentoculara sert çıkış: Fiyatlar düşmezse, kendi beton santralimizi kuracağız

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yüksek fiyatlı beton ve çimento ile ilgili bir şeyler yapılması gerektiğine dikkat çekti ve indirim çağrısında bulundu. Tahmazoğlu, "Aksi takdirde kendi beton santralimizi kuracağız" dedi. 

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Sinop'ta 1 milyon 100 bin TL yatırımla beton santrali açıldı! Beton santrali nedir nerelerde kullanılır?

Sinop’un Durağan ilçesinde 1 milyon 100 bin TL yatırım yapılarak kuru beton santrali açıldı. Söz konusu santralde üretilen betonlar bina, yol, köprü yapımı gibi çeşitli inşaat uygulamalarında kullanılacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

İstanbul’un doğasını tehdit eden birçok unsurun olduğunu aktaran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Sonuç olarak, bir ‘Beton Kanal’ ile İstanbul’un gerçekten büyük bir tahribata sebep olacak bir sürecinin başlangıcını yapanlara karşı da mücadelemizi sürdürüyoruz." dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'da da ne yazık ki inşa edilmek istenen bir beton kanal var. Bu kanal 16 milyon insanın hayatını olumsuz şekilde, negatif şekilde etkileyecek büyük bir tehdit ve ihanettir." dedi.

Nesa Hazır Beton İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesa Hazır Beton İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sarıalioğlu  tarafından kuruldu.

Tahir Tellioğlu, çimento ve demirde fiyat düzenlemesi talep etti!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat girdilerinde fahiş fiyat artışları yaşandığını dile getirerek, demir, çimento ve beton üreticilerinin acil fiyat düzenlemesine gitmesi gerektiğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Taksim Meydanı Tasarım Yarışması açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Taksim Meydanı Tasarım Yarışması'nda son 20 projenin analiz edildiğini söyledi. İmamoğlu, projelerin Taksim’in bütününe hizmet eden beton ağırlıklı görüntüyü ortadan kaldırmaya odaklandığını belirtti...

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Antalya'da bina yıkımı sırasında işçinin üzerine beton blok düştü!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir apartmanın yıkımında çalışan Hasan Atıcıoğlu (35) üzerine beton blok düşmesi sonucunda yaralandı... 

Pendik'te 12 milyon TL'ye icradan satılık beton santrali ve müştemilatı!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesi, 7488 ada, 3 parselde yer alan beton santrali ve müştemilatını 12 milyon TL'ye icradan satıyor...

Atakhan Hafriyat Nakliye İnşaat Madencilik Hazır Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakhan Hafriyat Nakliye İnşaat Madencilik Hazır Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Semizoğlu tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'dan Esenyurt'a dönüşüm sözü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt'un bugün beton yığınına dönüştüğünü dile getirerek dönüşüm sözü verdi.

beton santrali Tahsinoğlu Group Haberi

beton santrali Tahsinoğlu Group


Bu yıl ciro hedefini 250 milyon lira olarak belirleyen Tahsinoğlu Group, inşaat malzemelerinin yanında beton santralı yatırımı ile de büyüyor. Bu yılın başında 3 beton santralı ile sektöre hızlı bir giriş yapan firma, 10 milyon lira yatırımla 4'üncü beton santralını Gaziantep'in Aktoprak bölgesinde faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. 


Müşterilerine, başta hazır beton imalatı olmak üzere demir, çimento, duvar malzemeleri, iç yüzey elemanları, yapı kimyasalları ve izolasyon ürünleri sunduklarını kaydeden Tahsinoğlu Group Yönetim Kurulu Başkam Ergün Düzgün, "Beton santrallerimizde tam vardiyada 10 bin metreküp üretim kapasitesine sahibiz. Satışlarımızı ağırlıklı olarak Gaziantep ve Kilis il ve ilçelerine yapıyoruz" diye konuştu. 

Gaziantep'in 2023 yılı nüfusunun 5 milyon olarak hesaplandığını hatırlatan Düzgün, "Biz de bu büyüme hedeflerine paralel büyüyerek Gaziantep'in en güçlü şirkeüerinden biri olma arzusundayız. Bugüne...