30 / 04 / 2024

Tahsinoğlu Group dördüncü beton santralini faaliyete geçiriyor!

Tahsinoğlu Group dördüncü beton santralini faaliyete geçiriyor!

Bu yıl ciro hedefini 250 milyon lira olarak belirleyen Tahsinoğlu Group, inşaat malzemelerinin yanında beton santralı yatırımı ile de büyüyor. Tahsinoğlu Group dördüncü beton santralini faaliyete geçirecek...




Bu yıl ciro hedefini 250 milyon lira olarak belirleyen Tahsinoğlu Group, inşaat malzemelerinin yanında beton santralı yatırımı ile de büyüyor. Bu yılın başında 3 beton santralı ile sektöre hızlı bir giriş yapan firma, 10 milyon lira yatırımla 4'üncü beton santralını Gaziantep'in Aktoprak bölgesinde faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. 


Müşterilerine, başta hazır beton imalatı olmak üzere demir, çimento, duvar malzemeleri, iç yüzey elemanları, yapı kimyasalları ve izolasyon ürünleri sunduklarını kaydeden Tahsinoğlu Group Yönetim Kurulu Başkam Ergün Düzgün, "Beton santrallerimizde tam vardiyada 10 bin metreküp üretim kapasitesine sahibiz. Satışlarımızı ağırlıklı olarak Gaziantep ve Kilis il ve ilçelerine yapıyoruz" diye konuştu. 

Gaziantep'in 2023 yılı nüfusunun 5 milyon olarak hesaplandığını hatırlatan Düzgün, "Biz de bu büyüme hedeflerine paralel büyüyerek Gaziantep'in en güçlü şirkeüerinden biri olma arzusundayız. Bugüne kadar sağladığımız imaj ve güven sayesinde kısa sürede hazır beton sektöründe hızla büyüdük. Gaziantep'in bölgesel markası haline gelmek hedeflerimizden sadece biri. Hizmet ve ürünü ön planda tutarak teknik personel ve uzman kadromuz ile daha sağlam yapılar için standartların üstünde hizmet vermeye devam edeceğiz. Kurum kültürünü her zaman ön planda tutarak, fırsadan başarıya dönüştürerek gelecek yıllarda her yapıya imzamızı atacağız. Tahsinoğlu Group için önemli olan sadece üretim ve satış değildir. Dünya değerlerinden en önemli faktör olan çevrenin korunmasını da göz ardı etmeyerek, bu konuda şirket olarak büyük sorumluluklarımızın olduğunun bilinciyle büyüyoruz. Şu anda 150 civarında olan istihdam sayımızı da hızla artırmayı hedefliyoruz." Konut işine hızlı bir giriş yapacağız Türkiye de inşaat sektörünün önü açık olduğunu ve Gaziantep'in son yıllarda altın yıllarını yaşadığını vurgulayan Ergün Düzgün 200 konuüuk inşaat projeleri olduğunu kaydetti. 



Gerek üniversitelerin çoğalması, gerek OSB'lerin ihracat ve istihdamı sürekli olarak artırmaları ve gerekse diğer faktörlerin devreye girmesi ile Gaziantep'in konut ihtiyacının her geçen gün arttığına dikkat çeken Ergün Düzgün, "Erdüzgün İnşaat ve Gayrimenkul AŞ isimli bir şirket kurduk. Bu şirketimiz aracılığı ile ilk etapta Akkent, Beylerbeyi ve İbrahimli bölgelerinde alışılagelmiş mimariden uzak, daha çağdaş ve daha estetik görüntüsü ve kalitesi olan kendi arazilerimiz üzerinde 200 konut yapacağız. 18 ayda bitirmeyi hedeflediğimiz bu konutlarımızın en büyük özelliği ekonomik olması" dedi. 



Dünya Gazetesi


Geri Dön