05 / 05 / 2024

beton tedarik

beton tedarik

Akçansa, önümüzdeki yıl mega projelerin tedarikçisi olmaya aday. Üçüncü köprü projesi kapsamında 2014-2015'te 1 milyon metreküp üzeri hazır beton tedariki gerçekleştirecek olan şirket, 3. havalimanının betontedarik içine de aday olacak

Bursa Beton kentsel dönüşüm projelerinin tedarikçisi!

Bursa Beton kamu yatırımları ile kentsel dönüşüm projelerinin de önemli tedarikçisi olmaya hazırlanıyor. Bursa Beton, 22 santralde günlük 20 bin metreküpün üzerinde beton üretim kapasitesiyle faaliyet gösteriyor.

Beton İstanbul 2017 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi bugün!

Kalite Fuar Yapım A.Ş. ve Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından düzenlenecek Beton İstanbul 2017 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi bugün başlıyor. Hazır beton ve inşaat sektörü ile tedarikçiler bir araya gelecek.

Tahir Tellioğlu: Sözde beton üretim firmaları var!

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, müteahhitlerin kaliteli beton tedarik etmede sorun yaşadığını bildirdi. Tellioğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye'de daha fazla kar elde etmek isteyen, "sözde beton üretim firmalarının" olduğunu ifade etti...

Bursa Beton konutta hazır betonun kalitesine dikkat çekiyor!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar yaptığı açıklamada, tüketicilerin, tercihlerini yaparken en azından inşaat işini üstlenen ve beton tedarik eden firmayı sorgulamak suretiyle kalitesiz hazır beton kullanımını engelleyeceğini vurguladı.

Müteahhitler, kaliteli beton tedariğinde sorun yaşıyor!

Tahir Tellıoğlu, müteahhitlerin kaliteli beton tedarik etmede sorun yaşadığını bildirdi. Tellioğlu, yazılı açıklamasında, Türkiye'de daha fazla kar elde etmek isteyen, "sözde beton üretim firmalarının" olduğunu ifade etti.

Tahir Tellioğlu: Müteahhitler kaliteli beton tedariğinde sorun yaşıyor!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ( İMKON ) Başkanı Tahir Tellioğlu, müteahhitlerin kaliteli beton tedarik etmede sorun yaşadığını bildirdi. Bakanlığın yaptığı denetimlerde beton kalitesinde standartlara uymayan üretimler görüldü.

İMKON: Betonun kalitesi, hayati önem taşımaktadır!

Müteahhitlerin, kaliteli beton tedarik etme sorunu vardır. İnşaat sektöründe yaşanan sorunların kaynağı, 'Müteahhitlik Hizmet Yasası' nın olmayışındandır. Beton'un kalitesi, bina güvenliği açısından, hayati önem taşımaktadır.

Tahir Tellioğlu: Kaliteli beton tedarik etmek çok büyük sorun!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, müteahhitlerin kaliteli beton tedarik etmede sorun yaşadığını bildirdi. Bakanlığın yaptığı denetimlerde beton kalitesinde standartlara uymayan üretimler görüldü.

Kumsan Grup, NATO'nun güvenilir tedarikçi listesine girdi!

Kumsan Grup, bünyesindeki hazır beton, asfalt plenti, taş ocağı, prefabrik ve mermer üretim şirketleri ile alanında entegre imalat yapıyor. Kumsan Grup, NATO'nun güvenilir tedarikçi listesine girdi...

Bizim Beton, çevreci beton üretecek!

Bizim Beton, beton sektöründe eko-yenilikçi ürünler ile büyümeye devam ediyor. Kumsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Bilgin, Ar-Ge çalışmalarını bitirdikleri çevreci betonu kısa süre içinde pazara sunacaklarının açıkladı...

Kahramanmaraş'ta Beton Santrali Projesi için toplantı düzenlenecek!

Nur- En Enerji Üretim San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Kahramanmaraş İli, Nurhak İlçesi Umutlu Köyü mevkiinde Umutlu Barajı, HES, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Beton Santrali Projesi yapılması planlanıyor.

Çamlıca Camii'nin beton zemini oluşturuldu!

Bir ay önce temeli atılan Çamlıca Camii yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Caminin beton zemini oluştu. Çalışmalar son sürat devam ediyor. Caminin 3 yılda tamamlanması bekleniyor .

Aslan Çimento Aslan Beton, Birtaş İnşaat ve Marmara Madencilik'i aldı!

Aslan Çimento A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Aslan Çimento A.Ş., Aslan Beton, Birtaş Birlik İnşaat ve Marmara Madencilik'i devraldı...

beton tedarik Haberi

beton tedarik

Üçüncü köprünün çimento tedarikçisi Akçansa, önümüzdeki yıl da mega projelerin tedarikçisi olmaya aday.Üçüncü köprü projesi kapsamında 2014-2015'te 1 milyon metreküp üzeri hazır beton tedariki gerçekleştirecek olan şirket, 3. havalimanının beton tedarik içine de aday olacak. Şirketin ilk yarı finansal sonuçlarının ve ikinci yarı beklentilerinin açıklandığı toplantıda konuşan Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal, özellikle ihalesini aldıkları 3. Köprü ve metro inşaatları gibi mega projeler ile önemli bir ivme kazandıklarını açıkladı. İlk yan itibari ile şirketin cirosunun 546.7 milyon TL'ye ulaştığını açıklayan Gürdal, 63.9 milyon TL de dönem karı elde ettiklerini açıkladı.

3. köprüye 1 milyon metreküp beton Önümüzdeki 2 yıl boyunca üzerinde çalışacakları en büyük projenin 3. köprü ile köprünün Avrupa yakasındaki bağlantı yollan olacağına işaret eden Gürdal, "3. Köprüde diğer...