07 / 05 / 2024

Betondafarkindalik Yapı Malzeme ödülü

Betondafarkindalik Yapı Malzeme ödülü

Betondafarkindalik.com web sitesi, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, Yapı&Malzeme kategorisinde ödüle layık görüldü.

Osmaniye'de 52 kişiye mezar olan o apartmanın raporu hayrete düşürdü! Proje eksik, malzeme ve yapı denetimi yetersiz!

Osmaniye'de 6 Şubat 2023'teki depremde 9 katlı Yonca Sitesi B Blok Apartmanı ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda tüm gerçekler ortaya çıktı. Proje eksik, malzeme ve yapı denetimi yetersiz...

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Demak Malzeme Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demak Malzeme Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Demirelli ve Mustafa Demirelli ortaklığında kuruldu.

Demir ve çimento fiyatlarında indirimler peş peşe geldi! Güncel demir ve çimento 11 Eylül 2022 fiyat listesi 

İnşaat denildiğinde ilk akla gelen malzemeler demir ve çimentodaki son durum son derece merak konusu. İnşaatın en temel yapı malzeme fiyatlarında düne göre herhangi bir zam ya da indirim yaşandı mı? Demir ve çimento fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi..

Demir ve çimento fiyatları azalmaya devam ediyor! Güncel demir ve çimento 10 Eylül 2022 fiyat listesi 

İnşaat denildiğinde ilk akla gelenler demir ve çimentodur. İnşaatın en temel yapı malzeme fiyatları ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki demir ve çimento fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi..

Bugün demir ve çimento fiyatları ne kadar? Güncel demir ve çimento 9 Eylül 2022 fiyat listesi 

İnşaat denildiğinde ilk akla gelenler demir ve çimentodur. İnşaatın en temel yapı malzeme fiyatları ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki demir ve çimento fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi..

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Kuruldu!

Yıldız Malzeme Dekorasyon Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Limited Şirket Maltepe'de  Ali Berk Yıldız tarafından kuruldu!

Infınıty Investment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 50 binTL sermaye bedeli ile Mohd A.M.A.A ve Nevzat Akgöl tarafından kuruldu.

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu.

KİPTAŞ We Haliç'te malzeme seçimi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt çalışmaları devam eden We Haliç projesinde malzeme seçiminin yapıldığını dile getirdi.

İnşaat malzeme fiyatları konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Temmuz ayında yapılan konut satışları hakkında değerlendirmede bulunan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, malzeme fiyatlarındaki artışın konut satışlarını olumsuz bir şekilde etkilediğini dile getirdi. 

Ev alırken yapı ve malzeme kalitesine dikkat edilmeli!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, vatandaşların ev alırken, dış cephe estetiği, mekan büyüklüğü gibi unsurların yanı sıra binanın yapı ve malzeme kalitesini de sorgulaması gerektiğine dikkat çekti.

Usta mimarlar ve malzeme uzmanları 1-4 Nisan'da Yapı Fuarı'nda!

1-4 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, usta mimarları ve malzeme uzmanlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Betondafarkindalik Yapı Malzeme ödülü Haberi

Betondafarkindalik Yapı Malzeme ödülü

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa’nın konut alıcılarının, satın alma işlemlerinde konum, büyüklük veya maddi kriterlerinin ötesinde, sağlamlığın daha önemli olduğunu söylemek ve farkındalık yaratmak için hayata geçirdiği betondafarkindalikcom internet sitesi Uluslararası Stevie İş Ödülleri’nde Yapı&Malzeme Kategorisi’nde ödüle layık görüldü.

Betondafarkindalikcom internet sitesinde konut alıcılarına satın alma konusunda yön verecek blog içerikler bulunurken, betonun markasının neden sorgulanması gerektiği de ziyaretçilere anlatıldı.

Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, farkındalık oluşturmak için başlayacakları betondafarkindalikcom web sitesi için, “İnsana değer veren yaklaşımımızla müşterilerimizin tüm taleplerini karşılayacak ürünler ve çözümler üretirken, aynı zamanda sektörümüzün dijital dönüşümüne yön verecek uygulamalara imza atıyoruz. Betondafarkindalik.com web sitesi ile yapılardaki sağlamlığa dikkat çekmek istedik. Projemizle aldığımız ödül de doğru işler yaptığımızın bir göstergesi.” açıklamasında...