05 / 05 / 2024

BEÜ Farabi Kampüsü Etüt Merkezinde sona gelindi

BEÜ Farabi Kampüsü Etüt Merkezinde sona gelindi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Kampüste rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Üniversite Kampüsü ofise dönüşecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü, Cumhurbaşkanlığı ofisi olarak kullanılacak. Süreç 2 yıl önce restorasyon yapılacağı gerekçesiyle İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nin Yıldız Kampüsü’nden Davutpaşa Kampüsü’ne taşınmasıyla başlamıştı.

Gazi Üniversitesi Beşevler Kampüsü imar planı askıda!

Gazi Üniversitesi Beşevler Kampüs Alanında bulunan 7358 ada 6 ve 7 nolu parsellere ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

BEÜ MYO kampüsü yenlieniyor!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu (MYO) kampüsünde sürdürülen yeniden düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kdz.Ereğli’ye kent meydanı ve üniversite kampüsü yapılacak!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi’nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi'nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

BEÜ Farabi Kampüsü Etüt Merkezi'nde sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Kampüste rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

Bülent Ecevit Üniversitesi etüt merkezi inşaatında sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Farabi Kampüsü’nde Rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

Maltepe Üniversitesi Büyükbakkalköy kampüsü durduruluyor mu?

Büyükbakkalköy’deki kampüs içinde; İş Bankası şubesi, AVM ve beş yıldızlı oteli barındıran Maltepe Üniversitesi, verilen izinlerin çok üstünde yapılaşma iddiaları ile gündemde.

Ankara'daki beşgen MİT kampüsü 2017'de tamamlanacak!

MİT için Ankara Etimesgut'ta, ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'unkine benzer beşgen bir kampüs yapılacak. MİT'in Yenimahalle'deki kampüs alanını terk ederek, 2017 yılında Etimesgut'taki bölgeye yerleşmesi planlanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı kampüsünü Beşevler’e taşıyor!

MEB'in Beşevler’de tarihi binaların bulunduğu alana taşınmasını öngören kampüs projesi, Belediye Meclisi’nde onaylandı. Proje, bölgeye aşırı bir trafik yükü getireceği gerekçesiyle eleştirilirken, Mimarlar Odası da imar değişikliğini yargıya taşıdı.

Hüseyin Aslan 5. büyük projesini açıkladı: Tarım Kampüsü!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Aslan, mega projelerinden beşincisini "Tarım Kampüsü" olarak açıkladı, "Her şey çok güzel olacak" dedi. Hüseyin Aslan'ın son projesi "Tarımsal Dönüşüm Projeleri - Tarım Kampusü Projesi" oldu..

Premier Ofis Kampüs satılık!

Premier Ofis Kampüs satılık ofis fiyatları haberimizde detaylı bir şekilde yer alıyor

BEÜ Farabi Kampüsü Etüt Merkezinde sona gelindi Haberi

BEÜ Farabi Kampüsü Etüt Merkezinde sona gelindi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Farabi Kampüsü’nde Rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi. Etüt Merkezi yeni akademik yılda kullanılmaya başlanacak. Alanda yapılan çevre düzenlemesinin bitmesiyle öğrenciler rahat, konforlu ve kaliteli bir mekânda çalışma ortamına kavuşmuş olacaklar. BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer 11.09.2015 tarihinde inşaatı devam eden birimleri gezmiş Etüt Merkezinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi almıştı.


Bülent Ecevit Üniversitesi dış kampüslerde olduğu gibi Farabi Kampüsünde de yeni dönem için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Farabi Kampüsü’nde öğrencilerin bilimsel aktivitelerde daha fazla yer almaları ve rahat bir ortamda ders çalışmaları için yeni Etüt Merkezi hazırlanıyor. Etüt Merkezi yapımı çalışmalarında sona gelindi. Konukevi ve...