18 / 05 / 2024

Bey Grup adres

Bey Grup adres

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Fırat Tagay tarafından kuruldu.

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Fırat Tagay tarafından kuruldu.

Rıza Bey Apartmanı sakinleri yeni ev istiyor!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı sakini bir grup binanın arsasına yeşil alan değil, yeni bina yapılmasını istediklerini dile getirdi. 

Bey Grup Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey Grup Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp Can Ozan İle Batıkan Adnan Çanakkale ortaklığında 100 bin sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.

Güçlübey Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlübey Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ajsu ve Kalender Kamik ortaklığında kuruldu. 

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

Yıldırım Grup Ankara'da yeni proje yapacak!

Yıldırım Grup, Bey tepe bölgesinde yeni bir projeye daha başlamak üzere. Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Beyterrace Konutları’ndan aldığımız olumlu dönüşlerden dolayı, yine bu bölgede büyük bir konut projesi için ciddi bir aşamaya geldik” diyor…

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi!

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Equinox Çayyolu projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

CNG Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNG Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Omak tarafından 1 milyon TL sermaye ile 9 Aralık'ta Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Turaboğlu Sokak Sıtkıbey Plaza'da kuruldu.

Concord İstanbul Kadıköy adres!

Concord İstanbul Kadıköy adres bilgisi kapsamında proje Dumlupınar Mahallesi Yumurtacı Abdi Bey Caddesi üzerinde yer alıyor. Teknik Yapı imzası taşıyan proje 1.175 adet daireden oluşuyor.

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Deniz Grup İnşaat Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Grup İnşaat Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hüseyin Demirbağ tarafından 100 bin TL sermaye işle Küçükçekmece Tevfik Bey Mahallesi'nde 9 Haziran' da kuruldu.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların teslim tarihi 2015 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje 28 blok olarak hayata geçiriliyor.

Bey Grup adres Haberi

Bey Grup adres

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Fırat Tagay tarafından kuruldu.

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a) Her türlü saç, demir, çinko, kalay, pirinç alüminyum, bakır, kurşun, profil pik, çelik galvanizli saç, inşaat demiri, inşaat tesisatı malzemesi, kapı, pencere, dolap, alet ve edevat araç ve gereçlerinin imalatı, montajı, alımı satımı pazarlaması, ithalatı ihracatı ve her nevi taahhütlerini yerine getirmek, b) Demirden saçtan alüminyumdan ve her nevi metallerden mamul imalatların yapılması ve montajını yapmak c) Her nevi demir ve metallerin alım satımı ihracatını ve pazarlamasını yapmak d) Gerekli yerlerden izin almak şartı ile yer altı ve yer...