17 / 05 / 2024

Beyaz yakalılar nerede yaşıyor

Beyaz yakalılar nerede yaşıyor

Yatırım danışmanı Nafiz Gönen, büyük inşaat firmalarının İzmir’de arazi arayışı içinde olduklarını vurguladı. Gönen, bölgeyi beyaz yakalıların tercih ettiğini vurguladı.

İstanbul'da kiralar bir maaş kadar oldu! Kimse bir yerden dönmüyor! Ev sahibi kirasından, kiracı lüksünden vazgeçmiyor!

İstanbul'da kira bedelleri  gündemden düşmüyor. Her geçen gün artan kira bedelleri ile vatandaş adeta köşeye sıkışmış durumda. İstanbul'da 35 yaşında 3 beyaz yakalılar aynı evde yaşamaz zorunda kalıyor.

Meclis'te fahiş kira tartışması! Orta sınıf ve beyaz yakalılar kiralarını ödeyemeyecek halde!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında tartışmalara neden olan fahiş kira bedelleri, Meclis gündemine de geldi. Milletvekilleri fahiş kiralar ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Beyaz yakalılar 2020 itibarıyla arsa yatırımcısı olmaya başladı!

Türkiye'de yılda 750 milyon dolar değerinde ve minimum 5 milyon metrekare büyüklüğünde arazi satışı yapmak istediklerini söyleyen arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, 2020 yılı itibarıyla beyaz yakalıların arsa yatırımcısı olduğunu söyledi.

İstanbul zengin şehri oldu: Artık beyaz yakalı gurbetçilerin gözdesi değil!

Dünya üzerindeki 49 şehirdeki 12 bini aşkın expat’a çalışma şartlarından ev kiralarına, maaşın yaşanan yerdeki ortalamaya oranından eğlence maliyetine, ulaşımdan çocukların okul masrafına kadar birçok soru yöneltildi ve expat’lar için en iyi ve en kötü şehirler sıralandı. İstanbul en kötü 7'nci şehi

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

Port Avcılar nerede? Port Avcılar fiyat listesi!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Port Avcılar nerede? İşte Port Avcılar nerede sorusunun yanıtı ve Port Avcılar fiyat listesi...

Evde para nasıl kazanılır? Evde para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir

Evde para kazanmak ofis hayatından bunalmış birçok beyaz yakalının hayali. İstediğin saatte, istediğin zaman aralığında çalışmak oldukça cazip bir fikir. Peki evden nasıl para kazanılabilir? Evden para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir...

Rüya gibi iş vaatlerine kanmayın, tuzak olabilir!

Bilişim uzmanları, beyaz yakalıları yeni bir kimlik avı dolandırıcılığına karşı uyardı. Linkedin’de iş arayanların dikkatli olması gerektiğine dikkat çeken uzmanlar, siber suçluların global markaların İK yöneticisi kılığına girerek kullanıcıların kişisel bilgilerini çaldığını belirtiyor.

MultiNet yemek kartı kullananlara müjde! Altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 indirim fırsatı!

Beyaz yakalı çalışanların yoğun olarak kullandığı MultiNet yemek kartı, kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya ile MultiNet yemek kartı kullananlar, altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 oranında indirim kazanacak.

EYT en çok onların yüzünü güldürdü! Mavi yaka maaşı aldı başını gitti!

EYT düzenlemesi en çok da mavi yakalılara yaradı. Mavi yakalıların maaşı aldı başını gitti. İşte detaylar!

Cer Loft'ta ön satışlar başladı! Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Ege Yapı imzasını taşıyan Cer Loft'un yeni etabında ön satışlar başladı. Projede 24 vade ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz Tam bir fiyat performans ürünü olan marka, özelllikleri ile de ön plana çıkıyor. Peki Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Dev şirketten büyük işten çıkarma!

Boeing, finans ve insan kaynaklarında yaklaşık 2.000 beyaz yakalı işçiyi işten çıkarmayı planlanmakta. İşte tüm detaylar...

Beyaz yakalılar nerede yaşıyor Haberi

Beyaz yakalılar nerede yaşıyor

İzmir’de bir dönem otomotiv yetkili satıcılığı yapan, inşaat sektöründe de önemli bir marka haline gelen Nafiz Gönen, yatırım danışmanlığı yapıyor.  Büyük İnşaat firmaları  İstanbul, Ankara ve yurt dışından İzmir’e yöneldi. İnşaat firmalarına arsa bulunması, doğru yer belirlenmesi, doğru proje uygulaması konusunda yönlendirmeler yapan Nafiz Gönen, "Çıkışları kadar inişleri de deneyimlemiş bir iş adamı olarak, doğru zamanda doğru yapılan hamleleri görmek kadar, kriz anlarında ne yapılması, ne yapılmaması gerektiğini yaşamış biriyim. Yıllar içinde edindiğim tecrübeleri artık sadece dostlarım için değil, bu fikirlere değer verecek firmalar, kişiler ve yatırım yapmak isteyen ailelerle de paylaşıyorum" dedi. 

Beyaz yaka göçü

Beyaz yakalıların İzmir ve İstanbul'u tercih ettiğini vurgulayan Gönen, “Son dönemde İzmir’de inşaat sektörünün geldiği nokta, benim bundan sonraki ticari hayatıma da yön vermeme sebep...