15 / 05 / 2024

Beyazıt Eminönü yolları

Beyazıt Eminönü yolları

1959 yılında İstanbul'da iki büyük yol projesinden biri Eminönü - Beyazıt arasında tatbik edilecekmiş. Yapılacak yol İmar Bakanlığı tarafından onaylanmış. Açılacak yolun sağında ve solunda 20'şer metre derinlikte istimlak yapılacakmış.

Türk Hava Yolları açıkladı! 31-48 bin TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu!

Türk Hava Yolları, teknisyen personel alımı yapılacağını açıkladı. En az 31 bin Türk Lirası maaşlı yapılacak alımın şartlarının neler olduğu da merak ediliyor! Başvuru yapacak olan adaylarda bulunması gereken nitelikler neler? Başvurular nereden ve ne zamana kadar yapılacak?

Türk Hava Yolları'nın deprem konutları ne oldu?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminde depremzedelere 1000 konut inşa etme sözü vermişti. Bu sözü anımsatan ünlü havalimanı muhabiri Ali Kıdık, "Tam 360 gün geçti ama ne bir arsa alındı ne bir çivi çakıldı" dedi.

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

Türk Hava Yolları Yaş Sınırını Yükseltiyor!

Türk Hava Yollarında iş hayali kuranlara müjde gecikmedi. Geçtiğimiz Şubat ayında kabin memuru alımı için ilan açan Türk Hava Yolları, istihdam edeceği personeli 1 Ocak 1992-31 Aralık 2002 arasında doğan kişilerden seçeceğini duyurmuştu. Yapılan son duyuru ile yaş sınırı 30 olarak belirlenmişti.

Türk Hava Yolları en az lise mezunu 1250 kabin memuru alacak! Başvurular ne zaman? İşte bütün detaylar...

Türk Hava Yolları Kurumu tarafından yayınlanan ilana göre en 2022 senesinde az lise mezunu bin 250 kabin memuru alımı gerçekleştirilecek! Peki, Başvuru koşulları nelerdir? Başvurular ne zaman? İşte bütün detaylar...

THY en az lise mezunu 1300 personel ve işçi alımı yapacak! İşte Türk Hava Yolları personel başvuru şartları...

Türk Hava Yolları (THY) bünyesine , kabin memuru, pilot ve personel ile işçi kadrolarında çalıştırmak üzere 1300 kişi alacağını açıkladı. Peki başvuru şartları ne oldu? İşte detaylar...

Türk Hava Yolları'ndan iş fırsatı! Son gün 28 Mart...

Türk Hava Yolları gençlere iş fırsatı sunuyor. THY, "Take-Off Jr." isimli programla personel alımı yapacağını duyurdu. THY'nin "kariyer.thy.com" uzantılı internet portalında yayında olan ilana son başvuru tarihi ise 28 Mart olarak açıklandı.

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri 63 milyon TL olarak belirlendi. Binanın yüzde 18 KDV dahil toplam değeri ise 74 milyon 340 bin TL oldu. 

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Gezi Parkı'nın Beyazıt Vakfı’na devri mülkiyet hakkına aykırı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Taksim Gezi Parkı'nın Beyazıt Vakfı’na devri mülkiyet hakkına aykırı mı? İşte Gezi Parkı'nın devri ile ilgili yasal detaylar...

Beyazıt Camisi’ndeki hünkar kasrı onarılacak mı?

Gezi Parkı’nın İBB’den, Beyazid Han-ı Sani Vakfı’na devredilmesi tepkilere neden olmuştu. Vakıf 2011’de yanan Beyazıt Camisi’ndeki tarihi hünkar kasrını hâlâ onarmadı, hünkar kasrı atıl durumda kaldı. 

Gezi Parkı'nın mülkiyeti Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfına geçti!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin "Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı"na geçtiğini duyurdu.

Beyazıt Eminönü yolları Haberi

Beyazıt Eminönü yolları



Bu yıl yapılacak iki büyük yoldan biri Eminönü - Beyazıt arasında açılacaktır, önümüzdeki hafta içinde projesi kati şeklinin alacak Beyazıt - Eminönü yolunun muhtemel güzergahı gösterilmektedir. 


Eminönü - Beyazıt yolu için istimlak başlıyor.

Kat'i istimlak projeleri önümüzdeki hafta içinde belli olacak.


  Taksim - Azapkapı ve Eminönü - Beyazıt arasında açılacak yeni yolların kati projeleri önümüzdeki hafta belli olacak ve İmar Bakanlığı Planlama Genel Müdürlüğü tarafından onaylandıktan sonra, gerekli istimlak hazırlıklarına geçilecektir. Adı geçen yolların Belediye'ye ucuza mal olması için, eski Yapı Yollar Kanunu'nun 42'nci maddesinden faydalanılması düşünülmektedir. Buna göre, açılacak yeni yolun sağında ve solunda 20'şer metre derinlikte saha istimlak...