29 / 04 / 2024

Beyazıt Eminönü yolu

Beyazıt Eminönü yolu

1965 yılında, trafik tıkanıklığını halletmek üzere, Beyazıt - Eminönü yolunun açılmasına başlanacakmış. Belediye, Beyazıt Meydanı ile Eminönü'nü birbirine bağlayacak yol için bütçesine 1 milyon liralık tahsisat koymuş.

Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin şimdi de 'Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu'nu açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Eminönü Hanı 1939 yılında yıkılmış!

1942 yılında bir türlü sonuçlandırılamayan Eminönü Hanı için yıkım kararı verilmiş. Söz konusu yapının 1942 yılında yıkılması için çalışmalar başlatılmış.

Bankalar bunu yapana her ay karşılıksız 26 bin TL verecek! İşte her ay 26 bin TL kazanmanın yolu...

Bankalar, elinde nakit para bulunduran yatırımcılara çekici fırsatlar sunarak mevduat hesaplarına olan talebi hızla artırıyor. Mevduat hesapları, yatırımcılar için güvenli ve son derece kârlı bir seçenek olarak ön plana çıkıyor. İşte bir ayda 26 bin Türk Lirası kazanmanın yolu...

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri 63 milyon TL olarak belirlendi. Binanın yüzde 18 KDV dahil toplam değeri ise 74 milyon 340 bin TL oldu. 

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Gezi Parkı'nın Beyazıt Vakfı’na devri mülkiyet hakkına aykırı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Taksim Gezi Parkı'nın Beyazıt Vakfı’na devri mülkiyet hakkına aykırı mı? İşte Gezi Parkı'nın devri ile ilgili yasal detaylar...

Beyazıt Camisi’ndeki hünkar kasrı onarılacak mı?

Gezi Parkı’nın İBB’den, Beyazid Han-ı Sani Vakfı’na devredilmesi tepkilere neden olmuştu. Vakıf 2011’de yanan Beyazıt Camisi’ndeki tarihi hünkar kasrını hâlâ onarmadı, hünkar kasrı atıl durumda kaldı. 

Gezi Parkı'nın mülkiyeti Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfına geçti!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin "Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı"na geçtiğini duyurdu.

Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı açıldı!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği Eminönü - Alibeyköy tramvay hattı bugün açıldı. Hattın açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşaner katılım sağladı. 

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Oruç tarafından kuruldu.

Beyazıt Öztürk İspanya’daki evini 600 bin dolara satıyor!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, İspanya’da daha önce 400 bin dolara satın aldığı evini 600 bin dolara satışa çıkardı. Öztürk, annesiyle birlikte yaşamak için bahçeli ve havuzlu bir villa arıyor.

Türkiye'nin en uzun tren tünelinde ışığın görülmesine son 600 metre!

Türkiye’nin en uzun demir yolu tünel inşaatı olan ve Gaziantep Nurdağı'nda inşaat çalışmaları devam eden 9 bin 950 metre uzunluğundaki çift tüplü yüksek hızlı tren tünelinde ışığın görülmesine son 600 metre kaldı...

Beyazıt Eminönü yolu Haberi

Beyazıt Eminönü yolu

Trafik tıkanıklığını halletmek üzere


Beyazıt - Eminönü yolunun açılmasına başlanıyor.


  Eminönü - Beyazıt arasındaki trafik sıkaşıklığının halledilmesi için açılması tasarlanan yeni caddenin inşasına yakında başlanacaktır. Belediye, Eminönü ile Beyazıt Meydanı'nı birbirine bağlayacak olan yeni yolun gerçekleştirilmesi için bütçesine şimdilik 1 milyon liralık tahsisat koymuştur.

  Beyazıt, Mahmutpaşa, Bakırcılar Çarşısı'ndan geçerek, Eminönü'ne açılacak olan bahis konusu yol üzerindeki binaların istimlaki için de hazırlıklar tamamlanmıştır.

  Bu yolun inşasından sonra Eminönü-Beyazıt arasında trafiğe yeni bir şekil verilecek ve tıkanıklık geniş ölçüde halledilmiş olacaktır.


(1965 yılında Reşat Altın 149 liraya satılıyormuş.)


Hürriyet Gazetesi 8 Mart 1965 



Abdullah Kutalmış...