03 / 05 / 2024

Beyazıt Öztürk Ayvalıköy

Beyazıt Öztürk Ayvalıköy

Geçtiğimiz aylarda Beyaz Show’da tatlı atışmaları milyonları ekrana bağlayarak dikkat çeken Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin, komşu oluyor. Öztürk, Kırklareli Lüleburgaz’ın Ayvalıköy’ünde çiftlik alacak..

1957 yılında Saraçhane ve Beyazıt'taki binaların yıkımına başlanmış!

1957 yılında Saraçhane ile Beyazıt arasındaki bina ve dükkanlar yıkılmaya başlanmış.

Nova Arsa Ayvalık yüzde 35 peşinat ve vade farksız 24 ay taksit avantajı!

Nova Arsa, Ayvalık projesi için 35 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sunuyor. 

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Nova Arsa Ayvalık yüzde 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı!

1997 senesinden beri arsa yatırımı, mimari dizayn ve yönetimi ile inşaat yapımı dahil bir çok alanda faaliyet gösteren Nova Arsa, Ayvalık projesi için 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sağlıyor.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar planınızı şimdiden yapın! Kırmızı kodla uyarı geldi! Euro böyle olacak! 

Euro kuru dolar karşısında değer kazanmaya devam ederken yatırımcılar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar için kırmızı kodla uyarı geldi. İşte euro böyle olacak, şimdiden planınızı yapın.

Dolar alalım mı, satalım mı? Kıyıda köşede 1 dolarınız bile varsa acil bakın

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dolardaki agresif hereketlilik devam ederken vatandaşlar, dolar alalım mı, satalım mı? sorusunun yanıtını merak ediyor. Kıyıda köşede 1 doalrınız bile varsa acil bakın. İşte merak edilenler.

Vestel’den 2 kapılı fiyatına 4 kapılı buzdolabı! Üstelik 2 bin TL indirimle! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Vestel kampanyalarını ardı adına sıralıyor. Son Olarak Beyazıt Öztürk’ün tamıtımını yaptığı Beyaz Eşya Show ile dikkat çeken Vestel 2 kapılı fiyatına 4 kapılı buzdolabı kampanyası ile de ilgi görüyor. Üstelik 2 bin tl indirim sunan Vestel’in fiyat listesi

Mahinur Öztürk Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahinur Öztürk Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Mahinur Öztürk tarafından kuruldu.

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Beyazıt Öztürk Ayvalıköy Haberi

Beyazıt Öztürk Ayvalıköy

Geçtiğimiz aylarda Beyaz Show’da tatlı atışmaları milyonları ekrana bağlayarak dikkat çeken Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin, komşu oluyor.


Öztürk, ünlü sanatçıyla olan dostluklarını daha sıkıya tutmak için Candan Erçetin’in Kırklareli Lüleburgaz’ın Ayvalıköy’ünde bulunan çiftliğinin tam karşısında çiftlik satın almak için kolları sıvadığı ortaya çıktı. Ünlü şovmen, geçtiğimiz ay Candan Erçetin’in Ayvalıköy’ündeki çiftliğinde ziyaret etti.


Ziyaret sırasında ise Erçetin’in çiftliğinin tam karşısında inşaat halindeki satılık çiftliğinde görünce, satın almak için sahipleriyle temasa geçti.


Kendisine verilen fiyatı çok yüksek bulan Beyazıt Öztürk, düşünmek çiftlik sahiplerinden zaman istedi. Beyazıt Öztürk’ün Candan Erçetin ziyareti sırasında yanında bir de esmer bir bayanın olduğu köylüler tarafından iddia edildi.


Candan Erçetin’den sonra Beyazıt Öztürk’ün de o bölgede çiftlik alacağını duyan başta Ayvalıköy, olmak üzere Eskitaşlı,  Celaliye  gibi  çevre köydeki  arsa...