12 / 05 / 2024

Beyazıt Öztürk Karaköy bina

Beyazıt Öztürk Karaköy bina

Şov programı bu sezon 20.Yılına girecek olan Beyazıt Öztürk, farklı bir iş koluna daha atılmaya hazırlanıyor. Beyaz, Karaköy Vekilharaç Sokak’taki harabe görünümlü bir binayı abisi kanalıyla 5 milyon dolara satın aldı.

1957 yılında Saraçhane ve Beyazıt'taki binaların yıkımına başlanmış!

1957 yılında Saraçhane ile Beyazıt arasındaki bina ve dükkanlar yıkılmaya başlanmış.

Beyaz yakalılar 2020 itibarıyla arsa yatırımcısı olmaya başladı!

Türkiye'de yılda 750 milyon dolar değerinde ve minimum 5 milyon metrekare büyüklüğünde arazi satışı yapmak istediklerini söyleyen arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, 2020 yılı itibarıyla beyaz yakalıların arsa yatırımcısı olduğunu söyledi.

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Vestel’den 2 kapılı fiyatına 4 kapılı buzdolabı! Üstelik 2 bin TL indirimle! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Vestel kampanyalarını ardı adına sıralıyor. Son Olarak Beyazıt Öztürk’ün tamıtımını yaptığı Beyaz Eşya Show ile dikkat çeken Vestel 2 kapılı fiyatına 4 kapılı buzdolabı kampanyası ile de ilgi görüyor. Üstelik 2 bin tl indirim sunan Vestel’in fiyat listesi

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Ali Osman Öztürk Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu!

Ali Osman Öztürk, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu...

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Beyazıt Öztürk Karaköy bina Haberi

Beyazıt Öztürk Karaköy bina

Şov programı bu sezon 20.Yılına girecek olan Beyazıt Öztürk, farklı bir iş koluna daha atılmaya hazırlanıyor. Beyaz, Karaköy Vekilharaç Sokak’taki harabe görünümlü bir binayı abisi kanalıyla 5 milyon dolara satın aldı.


Tüm muhasebe işlerini ve yatırımlarını abisi Korkut Öztürk’ün yürüttüğü ünlü şovmen otel işletmeciliğine de soyundu. Son olarak bir GSM operatörünün reklamında boy gösteren Beyaz, Karaköy Vekilharaç Sokak’taki harabe görünümlü bir binayı abisi kanalıyla 5 milyon dolara satın aldı. Binasının etrafı çevrilen ve yıkım işlemleri tamamlanan Beyaz’ın otelinin inşaatına ise yakında başlanacağı belirtti.


Şok...