06 / 05 / 2024

Beyçelik Gestamp Gebze fabrikasının bir kısmını Bursaya taşıdı

Beyçelik Gestamp Gebze fabrikasının bir kısmını Bursaya taşıdı

ThyssentKrupp'un Gebze fabrikasını 2012 yılında alarak burada otomotiv sanayi için aks, motortraversi ve salıncak kolları üretimi yapan Beyçelik Gestamp, buradaki fabrikanın bir kısmını Bursa'ya taşıdı.

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Güven tarafından kuruldu.

Ressam Osman Hamdi Bey’in Gebze'deki köşkündeki kapıların değeri şaşkına çevirdi!

Osman Hamdi Bey’in müze olan Gebze’de bulunan köşkündeki kapıların değeri şok etti. Zemin kattaki el işlemeli çiçek figürlü kapının Kaplumbağa Terbiyecisi (15 milyon lira) tablosu ile aynı değerde olduğu öğrenildi.

Warmhaus doğalgaz kullanılan her ilde konsept mağazalar açacak!

Beyçelik Holdingin iştiraki olan kombi ve radyatör üreticisi Warmhaus, mağazalaşma kararı aldı. Şirket, üç yıl içinde doğalgaz kullanılan her ilde konsept mağazalar açacak. c, bu atakla 2020'de 500 milyon TL, 2023'te ise 1 milyar TL ciro hedefliyor...

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

Gebze'de 40.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Tavşanlı Köyü, Köyyeri Mevkii'nde yer alan Sert Demir Çelik Metal fabrikası 40 milyon 900 bin 268 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıtaş Çelik 20 milyon dolarlık yatırımın temelini attı!

Sarıtaş Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Gebze'deki fabrikasında dördüncü etap ek tesisinin temelini attı. Sarıtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Sarıtaş, yatırımın maliyetinin minimum 20 milyon civarında olduğunu söyledi.

Kocaeli Osman Hamdi Bey Kayıkhanesi restore edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Eskihisar'daki Osman Hamdi Bey kayıkhanesinin restorasyonu tamamlandı. Kayıkhane restorasyonun ardından kültürel ve sosyal amaçlı kullanılacak.

Osman Hamdi Bey’in kayıkhanesi yenileniyor!

Osman Hamdi Bey’in Gebze Eskihisar’daki evinin restore edilerek müze haline getirilmesinin ardından, evin bahçesinde bulunan kayıkhane de yenileniyor, kayıkhane restorasyon çalışmalarının ardından kültür hazinesine katılacak.

Kocaeli Tufanoğlu Demir Çelik Fabrikası icradan satılıyor!

Gebze 3. İcra Dairesi, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi'nin içinde yer alan Tufanoğlu Demir Çelik Fabrikası'nı satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam satış bedeli 8 milyon 291 bin TL olarak belirlendi.

Gebze Osman Hamdi Bey’in Kayıkhanesi restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, resim sanatında pek çok eser ortaya çıkaran ve Eskihisar’da müzesi bulunan Osman Hamdi Bey’in Müzesi’nin yanında yer alan kayıkhanesi restore ediliyor.

Gebze Osman Hamdi Bey Kayıkhanesi restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Osman Hamdi Bey ’in Kayıkhanesinin restorasyon çalışmalarına başladı. Gebze Eskihisar sahilinde yer akan Osman Hamdi Bey’in tarihi kayıkhanesi yenileniyor.

Beyçelik Gestamp Gebze fabrikasının bir kısmını Bursa'ya taşıdı!

ThyssentKrupp'un Gebze fabrikasını 2012 yılında alarak burada otomotiv sanayi için aks, motortraversi ve salıncak kolları üretimi yapan Beyçelik Gestamp, buradaki fabrikanın bir kısmını Bursa'ya taşıdı.

Çelik İhracatçıları Birliği’nden çelik zihinlere burs ve eğitim desteği!

Çelik İhracatçıları Derneği' nin projesi olan ‘ Çelik Zihinler ’ projesi kapsamında gerçekleştirdiği seminerlerin ikinci durağı Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü oldu.

Beyçelik Gestamp Gebze fabrikasının bir kısmını Bursaya taşıdı Haberi

Beyçelik Gestamp Gebze fabrikasının bir kısmını Bursaya taşıdı

3 bin metrekarelik bir alanda yatırım yapan Beyçelik Gestamp, Ekonomi Bakanlığı'nın teşviklerinden de yararlandı. Komple yeni yatırım için 28 milyon liralık yatırım teşviki alan firma, 3 bin 418 ton/yıl kapasiteli tesisinde 30 kişi istihdam edecek. Yatırım kapsamında 12 milyon dolarlık ithalat yapılacak. 


Beyçelik Gestamp CEO'su Baran Çelik, verimlilik çalışmaları kapsamında yatırıma yöneldiklerini belirterek; ''Gebze fabrikasının presli işlerini Bursa'ya taşıyoruz. Gebze'de robotlu kaynak hatları, montaj, kataforez boya ve 4 pres hattı var. Pres hatları diğerleri arasında çok fizibl olmuyordu. O presleri daha yüksek verimle kullanılmaları için Bursa'ya taşıdık. Kocaeli kaynak ve montaj hattı olarak kaldı. Oranın uzmanlık alanı dışındaki konuları buraya kaydırdık'' dedi. Sac şekillendirme parçaları alanında Ford'un önemli tedarikçilerinden biri olan Beyçelik'in ana müşterileri arasında Fiat Tofaş, Renault, Ford Otosan...