08 / 05 / 2024

Beykonak Konyaaltı

Beykonak Konyaaltı

SEKTÖRÜN önde gelen firmalarından Hatip İnşaat, güçlü projelerine iki yeni inşaat ekledi. Yeni biten Kartal Residance'ın ardından, LalePark Yaşam Evleri ve Beykonak Konyaaltı isimli iki projenin inşaatına başlandı...

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Antalya Konyaaltı'nda bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya ili, Konyaaltı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı Sahili açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili işletme ihalesi iptali ile ilgili bir açıklama yaptı. Böcek, “Resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir, yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir. Türk adaletine güvenimiz tamdır” diye konuştu.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

Ender Alkoçlar, Konyaaltı Sahili'ni 11 milyon TL'ye başka firmaya mı kiraladı?

Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Kalan 26 yıl bu zararın katlanarak artacağı düşünüldüğünde belediyemizde telafi edilemeyen zararlar oluşması kaçınılmazdır” dedi...

Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili ile ilgili açıklama yaptı. Peki Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Konyaaltı Sahili ihalesinde Menderes Türel'in imzası yok mu?

31 Mart tarihinden önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapan Menderes Türel, Konyaaltı Sahili ihalesinin iptal edilmesiyle ilgili Muhittin Böcek’in neden imzasının olmadığını sorarken, kendisinin de 15 milyon lira zarara sebep olan ihalede imzasının olmadığı ortaya çıktı.

Konyaaltı Sahil Projesi iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile Konyaaltı Sahil Projesi iptal kararı alındı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve 3 encümen üyesi çeşitli sebeplerden dolayı toplantıya katılmadı ve kararı imzalamadı.

Ender Alkoçlar'a kiralanan Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi!

Antalya Konyaaltı Sahili'ni 28 yıllık süreyle kiralayan Ender Alkoçlar'ın şirketi belediyeyi 15 milyon liranın üzerinde zarara uğrattı. Bu sebeple sözleşme iptal edildi...

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Konyaaltı'nda planlanan yerler yapılaşıyor!

Çakırlar bölgesinde 7 mahalleyi kapsayan halk buluşmasında konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ''Konyaaltı'nda planlanan yerlerin yapılaşması yüzde 90 seviyesinde tamamlandı. Yeni alanların planlanması lazım'' dedi.

Antalya Konyaaltı'nda 11.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya 8. İcra Dairesi, Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Zümrüt Mahallesi 21531 Ada, 1 Parselde yer alan arsayı 11 milyon 264 bin 787 TL'ye icradan satıyor...

Antalya Konyaaltı'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği, Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Mollayusuf Mahallesi 20288 Ada, 6 Parselde yer alan arsayı 6 milyon 44 bin 200 TL'ye icradan satıyor...

Beykonak Konyaaltı Haberi

Beykonak Konyaaltı

 "Hayata Değer Katma" prensibiyle çalışan firma, müşterilerine güveni, lüksü ve kaliteliyi sunuyor. Yapımına başlanan iki yeni konut projesi LalePark Yaşam Evleri ve Bey konakları Konyaaltı da aynı prensipler çerçevesinde hayata geçiyor. 

Satışlarının da büyük ölçüde gerçekleştiği projeler Antalya Konyaaltı'nm Boğaçayı mevkiindeki, seçkin konumları ve lüks detaylarıyla dikkat çekiyor. 


HER DETAY DÜŞÜNÜLMÜŞ 

Kullanılan malzemeler TSECE belgeli ve deprem yönetmeliğine uygun tasarlanan, iki projede de büyük küçük herkesin her ihtiyacı düşünülmüş. Projeler, spor merkezinden, çocuk kulübüne, toplantı salonundan, hobi salonuna, havuzlardan, yürüyüş alanlarına kadar her detayıyla seçkin projeler arasında yer alıyor. 


Sabah...